مقاله اثر افزایش آب در Dope ( محلول پلیمر اکریلیک ) بر روی خواص فیزیکی آن و الیاف اکریلیک تولیدی در روش ترریسی با DMF


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر افزایش آب در Dope ( محلول پلیمر اکریلیک ) بر روی خواص فیزیکی آن و الیاف اکریلیک تولیدی در روش ترریسی با DMF دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر افزایش آب در Dope ( محلول پلیمر اکریلیک ) بر روی خواص فیزیکی آن و الیاف اکریلیک تولیدی در روش ترریسی با DMF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر افزایش آب در Dope ( محلول پلیمر اکریلیک ) بر روی خواص فیزیکی آن و الیاف اکریلیک تولیدی در روش ترریسی با DMF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر افزایش آب در Dope ( محلول پلیمر اکریلیک ) بر روی خواص فیزیکی آن و الیاف اکریلیک تولیدی در روش ترریسی با DMF :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

افزایش درصد آب در Dope جهت کنترل درجه سفیدی (رنگ L) وخواص فیزیکی الیاف اکریلیک و بدست آوردن مقدار بهینه آن مورد توجه بوده بطوریکه رابطه افزایش درصد آب با کاهش رنگ b و یا افزایش L از نظر مکانیسم و رفتار آب تحت بررسی و تفسیر قرار گرفته است.آب DM در مرحله آخر تولید پلیمر بصورت مخلوط (۷۰%+ ۳۰%) آب و DMF به محلول پلیمر اضافه می شود و شناسائی اثرات خوب آن منجر به افزایش کیفیت الیاف اکریلیک از نظر خواص فیزیکی می گردد . سیستم ریسندگی تر الیاف اکریلیک یک سیستم سه فازی پلیمر- حلال –غیر حلال(آب) میباشد .لذا برای کنترل عملیات انعقاد پلیمر در تماس با سیستم آب + DMF با افزایش مقدار آب در DOPE (%2 ) از انعقاد مستقیم پلیمر یعنی بدون تبدیل از حالت Gelation محلول پلیمر جلوگیری بعمل آمده والیاف با جداسازی فاز پلیمر در حالت Gel از خواص فیزیکی مناسب به جهت ایجاد پیوند فیزیکی برخوردار می شود از طرفی با افزایش درصد آب در DOPE اثر زمان و دما برپایداری محلول پلیمر (منحنی ۱)ومکانیسم افزایش درجه زردی مورد بررسی قرار گرفته است. بررسیها نشان میدهد که آب اثرات زیر را داشته است :۱- اثر نرم کنندگی(Plasticizer) 2- دارای ثابت دی الکتریک بالا و در نتیجه از اثر تشدید کنندگی گروههای نیتریل جلوگیری می کند ۳- اثر چندانی بر روی ظرفیت حرارتی الیاف نمی گذارد ۴- باعث کاهش Tg الیاف می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.