مقاله مقایسه رفتار لرزه ای قاب های مهاربندی شده هم مرکز معمولی با قاب های مهاربندی شده هم مرکز شکل پذیر (بر اساس استاندارد ۲۸۰۰ و دستورالعمل بهسازی لرز های ساختمانهای موجود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه رفتار لرزه ای قاب های مهاربندی شده هم مرکز معمولی با قاب های مهاربندی شده هم مرکز شکل پذیر (بر اساس استاندارد ۲۸۰۰ و دستورالعمل بهسازی لرز های ساختمانهای موجود) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه رفتار لرزه ای قاب های مهاربندی شده هم مرکز معمولی با قاب های مهاربندی شده هم مرکز شکل پذیر (بر اساس استاندارد ۲۸۰۰ و دستورالعمل بهسازی لرز های ساختمانهای موجود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه رفتار لرزه ای قاب های مهاربندی شده هم مرکز معمولی با قاب های مهاربندی شده هم مرکز شکل پذیر (بر اساس استاندارد ۲۸۰۰ و دستورالعمل بهسازی لرز های ساختمانهای موجود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه رفتار لرزه ای قاب های مهاربندی شده هم مرکز معمولی با قاب های مهاربندی شده هم مرکز شکل پذیر (بر اساس استاندارد ۲۸۰۰ و دستورالعمل بهسازی لرز های ساختمانهای موجود) :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

هدف این مقاله معرفی و کاربرد مطالعات تحلیلی و آزمایشگاهی انجام شده بر روی قاب های مهاربندی شده هم مرکز شکل پذیر و مقایسه رفتار لرزه ای آن با قاب های مهاربندی شده هم مرکز معمولی (OCBF) میباشد.آئین نامه های طراحی لرزه ای سازه ها که برای ساخت سازه های جدید کاربرد دارند، سطوح عملکردی را تعریف نموده اند و انتظار می رود که سازه هایی که با آنها طراحی م ی شوند، حداقل سطح عملکرد ایمنی جانی را بدست دهند. برای بررسی این نکته در قاب های مهاربندی شده هم مرکز ، یک ساختمان ۶ طبقه با سیستم های مهاربندی هم مرکز معمولی بر اساس استاندارد ۲۸۰۰ ویرایش ۳ طراحی شد . برای مقایسه همان سازه مجددا بابادبندهای پیشنهادی براساس آئین نامه ۲۰۰۵ AISC طراحی گردید . در مرحله بعد این دو سازه با با دستورالعمل بهسازی لرزه ای ساختمانها ی موجود ، ارزیابی شد ند. نتایج مطالعات حاکی از آن است که حتی در ساختمانهای با اهمیت زیاد (I=1.2) با سیستم مهاربندهای هم مرکز معمولی ، عملکرد ایمنی جانی تأمین نمی شود . اما برای همانسازه با سیستم مهاربند هم مرکز شکل پذیر پیشنهادی ، سطح عملکرد ایمنی جانی تامین می شود .نتیجه نهائی آن که کاربرد مهاربند هم مرکز شکل پذیر پیشنهادی نه تنها موجب بهبود رفتار لرزه ای سازه می شود ،از لحاظ اقتصادی نیز کاهش در وزن ستونها و فونداسیونها را به همراه دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.