آنالیز سه بعدی تغییرات زمانی و مکانی چگالی الکترونی لایه یونوسفر بر مبنای داده های پیوسته GPS شبکه ژئودینامیک ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آنالیز سه بعدی تغییرات زمانی و مکانی چگالی الکترونی لایه یونوسفر بر مبنای داده های پیوسته GPS شبکه ژئودینامیک ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آنالیز سه بعدی تغییرات زمانی و مکانی چگالی الکترونی لایه یونوسفر بر مبنای داده های پیوسته GPS شبکه ژئودینامیک ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آنالیز سه بعدی تغییرات زمانی و مکانی چگالی الکترونی لایه یونوسفر بر مبنای داده های پیوسته GPS شبکه ژئودینامیک ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آنالیز سه بعدی تغییرات زمانی و مکانی چگالی الکترونی لایه یونوسفر بر مبنای داده های پیوسته GPS شبکه ژئودینامیک ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون نقشه برداری

تعداد صفحات :۱۳

یونوسفر لایه ای از جو زمین می باشد که از ارتفاع ۸۰ کیلومتری تا ارتفاع بیش از ۱۰۰۰ کیلومتری زمین گسترش پیدا کرده است. این لایه از جو به دلیل خاصیت الکتریکی، اثرات بسیار مهم و اساسی بروی امواج عبوری از آن دارد. پس از برداشتن اثر SA از سیستم تعیین موقعیت جهانی GPS، تاخیر یونوسفری به عنوان مهمترین منبع خطا، در تعیین موقعیت و ناوبری توسط این سیستم محسوب می شود. بررسی و حذف این اثر مستلزم شناخت توزیع چگالی الکترونی در یونوسفر است. در این مقاله از یک مدل سه بعدی جهت شناخت ویژگیهای این لایه استفاده شده است. برای انجام اینکار تغییرات افقی چگالی الکترونی توسط توابع هارمونیک کروی (SHF) و تغییرات عمودی آن بوسیله توابع متعامد تجربی (EOF) مدلسازی می شوند. به دلیل ماهیت خاص مدل مورد استفاده که نوعی از معادلات انتگرال فردهولم نوع اول می باشد، با یک مساله معکوس گسسته ناپایدار روبرو هسیتم. جهت حل ناپایداری مساله فوق از روش تیخونوف مرتبه صفرم استفاده شده است. پارامتر پایدارسازی با استفاده از مقایسه مابین چگالی الکترونی حاصل از مدل سه بعدی و چگالی الکترونی اندازه گیری شده در ایستگاه یونوسوند تهران تعیین شده است. با کمک داده های GPS شبکه ژئودینامیک کشور ایران در ۳ فصل زمستان، بهار و تابستان آنالیز تغییرات زمانی و مکانی یونوسفر برای ۳۰ روز از هر فصل انجام گرفته است. نتایج بدست آمده نشان دهنده تغییرات روزانه در چگالی الکترونی در طول یک روز به اندازه ۶´۱۰۱۱ ele/cm3 و نیز تغییراتی به اندازه ۹´۱۰۱۱ ele/cm3 در طول یک ماه مخصوصا در فصل زمستان می باشد.

کلید واژه: یونوسفر، تغییرات فصلی یونوسفر، پایدارسازی، شبکه ژئودینامیک ایران، چگالی الکترونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.