مقاله بررسی تغییرات مکانی و زمانی کیفیت آب رودخانه کارون در بازه گتوند- شوشتر و تأثیر رود شور بر کیفیت آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تغییرات مکانی و زمانی کیفیت آب رودخانه کارون در بازه گتوند- شوشتر و تأثیر رود شور بر کیفیت آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغییرات مکانی و زمانی کیفیت آب رودخانه کارون در بازه گتوند- شوشتر و تأثیر رود شور بر کیفیت آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات مکانی و زمانی کیفیت آب رودخانه کارون در بازه گتوند- شوشتر و تأثیر رود شور بر کیفیت آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات مکانی و زمانی کیفیت آب رودخانه کارون در بازه گتوند- شوشتر و تأثیر رود شور بر کیفیت آن :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
رودخانه کارون به عنوان پر آب¬ترین رودخانه ایران از منابع مهم آبی کشور به شمار می¬رود. یکی از مهمترین عوامل و چالش¬های تاثیر گذار بر کیفیت منابع آب این رودخانه، شاخه¬ها و مسیل¬های شور طبیعی هستند. شاخه¬های شور کننده طبیعی مسیر کارون شامل مرغاب جلوگیر، شور اندیکا، شور لالی و شور دشت بزرگ می¬باشند. از بین این شاخه¬ها رود شور دشت بزرگ با آورد سالانه ۳۵۸ میلیون متر مکعب، اصلی¬ترین شاخه شور کننده کارون می¬باشد. بنابراین، جهت بررسی تاثیر رود شور بر کیفیت آب رودخانه کارون و تغییرات مکانی و زمانی کیفیت آب در بازه گتوند- شوشتر، اطلاعات دبی و نتایج آنالیز فیزیکوشیمیایی کیفیت آب در ایستگاههای گتوند، دشت بزرگ و شوشتر از سالهای ۱۳۶۷ الی ۱۳۷۸ به صورت ماهانه تهیه شد. نتایج نشان می¬دهد که رود شور با دبی خیلی کم در قیاس با دبی رودخانه کارون، تاثیر بسزایی بر روی کیفیت آب کارون در پایین دست خود دارد، به طوریکه در حالت کمترین تاثیر (فصل تابستان) و بیشترین تاثیر (فصل زمستان) سبب افزایش میزان شوری به ترتیب به مقدار ۸۱ و ۲۵۴ میکروموس آب رودخانه کارون می¬شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.