مقاله نقش کلسترودیوم های جداشده ازمخازن نفت خام درتولید بیوسورفکتانت و بیوپلیمربه منظور ازدیاد برداشت میکروبی نفت


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش کلسترودیوم های جداشده ازمخازن نفت خام درتولید بیوسورفکتانت و بیوپلیمربه منظور ازدیاد برداشت میکروبی نفت دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش کلسترودیوم های جداشده ازمخازن نفت خام درتولید بیوسورفکتانت و بیوپلیمربه منظور ازدیاد برداشت میکروبی نفت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش کلسترودیوم های جداشده ازمخازن نفت خام درتولید بیوسورفکتانت و بیوپلیمربه منظور ازدیاد برداشت میکروبی نفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش کلسترودیوم های جداشده ازمخازن نفت خام درتولید بیوسورفکتانت و بیوپلیمربه منظور ازدیاد برداشت میکروبی نفت :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

دراین مطالعه ابتدا از چاههای نفت پایدار در غرب کشور، چاههای ایلام و سیری، بی بی حکیمه درشرا یط هوازی و بیهوازی نمون هبرداری شد . نمونه ها در شرایط استریل به آزمایشگاه منتقل و درمحیط های اختصاصی کشت داده شد . درمراحل بعدی تست های بیوشیمیایی برای شناسایی اولیه میکرارگانیسم ها مورد بررسی قرار گرفت . تولید بیوسورفکتانت، اگزوپلی ساکارید و مواد مؤثر درکاهش کشش سطحی و یا افزایش ویسکوزیته ازطریق دستگاه تنسیومتر و یا ویسکومتر اندازه گیری شد . در ادامه فعالیتهاتست سمیت ن سبت به نفت و تحمل دماهای بالا، منابع کربن مختلف و تأثیر pH نیز بررسی گردید . دراین تحقیق ۶ سویه کلستریدیوم تولیدکننده اسید و گاز از مخازن جداسازی شد که بهترین سویه قادر است پس از ۷۲ ساعت در محیطPYGبیشترین میزان گاز محلول و CO2را تولید کرده و پس از ۶۵ ساعتPH محیط را با تولید اسید به ۴/۵برساند. تولید گاز و اسید همزمان با منحنی رشد باکتری بوده، بنابراین می توان گفت که متابولیت های اولیه م یباشند.بهینه رشد این سویه در دمای ۴۰ تا ۵۰C بوده اما توانائی رشد تا دمای ۷۵ درجه سانتیگراد را دارد . تولید سویه فوق قادر است در عرض یک دوره ۷ روز ۲۴ درصد ازنفت باقیمانده در دستگاه مدل فیزیکی را بازیافت نماید .تولید فراورد ههای این سوی ههای کلستریدیوم دردماهای بالا بشدت کاهش می یابد.با توجه به دما ی بالا و غلظت زیاد نمک در چاههای نفت ایران ، این سوی ههای جدا شده توانایی استفاده مستقیم In-situرا نداشته و باید بصورت Ex-situ در فرایند MEOR از آنها استفاده گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.