مقاله بررسی اختلاف نظر کارشناسان تصادف درباب اشتراک مسئولیت موضوع ماده ۳۳۶ ق . م. اسلامی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اختلاف نظر کارشناسان تصادف درباب اشتراک مسئولیت موضوع ماده ۳۳۶ ق . م. اسلامی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اختلاف نظر کارشناسان تصادف درباب اشتراک مسئولیت موضوع ماده ۳۳۶ ق . م. اسلامی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اختلاف نظر کارشناسان تصادف درباب اشتراک مسئولیت موضوع ماده ۳۳۶ ق . م. اسلامی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اختلاف نظر کارشناسان تصادف درباب اشتراک مسئولیت موضوع ماده ۳۳۶ ق . م. اسلامی :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

با گسترش روز افزون خودروها و افزایش آمار تصادفات ، علم کارشناسی تصادف ، تبدیل به علم گسترده و پیچیده ای شده است . از طرفی با توجه به اینکه نظر کارشناس مبنای نظر قضات در تعیین مقصر قرار میگیرد و با حق الناس در ارتباط است از حساسیت بسیار بالائی برخوردار میباشد.
بسیار مشاهده شده که کارشناسان مختلف در بررسی پرونده مشابه نظرات کاملاً متفاوتی ارائه میدهد وحتی در برر سی یک پرو نده ، پس از اعتراض طرفین درهیات های مختلف کارشناسی نظرات متناقض صادر که هر یک نیز مستند به مفاد قانون و قابل توجیه میباشد .در واقع اشکال کار در صریح و شفاف نبودن قوانین و مقررات است که زمینه را برای تفسیرهای مختلف و بعضًا متناقض ایجاد مینماید . یکی از موارد اختلاف نظر کارشناس تصادف ، موضوع ماده ۳۳۶ ق .م. اسلامی بحث اشتراک مسئولیت میباشد. که ه مواره بحث بر انگیز محافل علمی کارشناسی بوده است این ماده در ظاهر با ماده ۳۶۳ ق . م اسلامی تضاد دارد و کارشناسان بصورت سلیقه ای مق صر تصادف را به استناد یکی از این دو ماده معرفی که قطعًا سبب تضییع حقوق مردم خواهد شد .در این مقاله سعی شده است بحث اشتراک مسئولیت را با تکیه بر مبانی حقوقی مسئولیت از سایر موارد که تنها یک طرف مسئول جبران خسارت میباشد تفکیک نموده ، و با ارائه دلائل واضح و شفاف هماهنگی لازم را در بین کارشناسان بوجود آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.