مقاله تعیین الگوی آتشباری جهت دستیابی به خوراک بهینه سنگ شکن در معدن سنگ آهک تجره خرم آباد


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین الگوی آتشباری جهت دستیابی به خوراک بهینه سنگ شکن در معدن سنگ آهک تجره خرم آباد دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین الگوی آتشباری جهت دستیابی به خوراک بهینه سنگ شکن در معدن سنگ آهک تجره خرم آباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین الگوی آتشباری جهت دستیابی به خوراک بهینه سنگ شکن در معدن سنگ آهک تجره خرم آباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین الگوی آتشباری جهت دستیابی به خوراک بهینه سنگ شکن در معدن سنگ آهک تجره خرم آباد :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

درمواقعی که در مرحله بعد از آتشباری، سنگ شکن کردن مواد استخراجی مد نظر است . ضروری می نماید الگوی آتشباری به گونه ای طراحی شود که محصولات ناشی از آتشباری یک خوراک بهینه برای سنگ شکن باشند، تا نیاز به آتشباری ثانویه و استفاده از سنگ شکنهای اولیه با گلوگاه بزرگتر ایجاد نشود.
درمعدن سنگ آهک تجره واقع در شهرستان خرم آباد محصولات ناشی از آتشباری همواره مشکلات عدیده ای را برای مرحله سنگ شکن بود و گاهی نتیجه آتشباری ایجاد محصولاتی بسیار دانه ریز تر از اندازه مورد نیاز سنگ شکن بود و گاهی ابعاد قطعات به نحوی بود که یانیاز به آتشباری ثانویه داشتند و یا موجب اختلال در کار سنگ شکن می شدند.
مقاله حاضر خلاصه ای از یک کار تحقیقاتی است که در آن هدف ارائه یک الگوی آتشباری جهت دستیابی به درجه ای از خردایش است، که حداکثر ابعاد مواد حاصل از آتشباری ۵۵ سانتیمتر باشند و به این ترتیب خوراک مناسبی برای سنگ شکن حاصل شود. در این کار تحقیقاتی مقوله پرتاب سنگ نیز مد نظر قرار گرفته است تا ضمن دسترسی به خردایش بهینه، تاسیسات موجود در سر معدن نیز از خطراط پرتاب سنگ در امان بمانند.
در جهت حصول این نتیجه به طور عمده از روش اش و لانگ فورس استفاده گردید و با ارائه ۱۹ الگوی متفاوت آتشباری و ثبت نتایج حاصله پیشنهاد گردید ضخامت بار سنگ ۱/۷ متر، فاصله ردیفی چالها ۲/۲ متر منظور شود و در ضمن از چالهای با قطر mm64 با شیب ۷۲ درجه و با عمق حداکثر ۹ متر استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.