مقاله کاهش غلظت کادمیم (Cd) در پیاز از طریق مصرف روی (Zn)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش غلظت کادمیم (Cd) در پیاز از طریق مصرف روی (Zn) دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش غلظت کادمیم (Cd) در پیاز از طریق مصرف روی (Zn)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش غلظت کادمیم (Cd) در پیاز از طریق مصرف روی (Zn)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش غلظت کادمیم (Cd) در پیاز از طریق مصرف روی (Zn) :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

پیامدهای مصرف بی رویه کودهای فسفاته علاوه بر تجمع فسفر بیش از نیاز، ایجا د رقابت با جذب عناصرریزمغذی به ویژه روی ، اتلاف سرمایه و افزا یش تجمع کادمیم(Cd) در خاکها و محصولات کشاورز ی من جمله پیاز می باشد. کاهش عملکرد، افت کیفیت، کاهش جمعیت میکوریزای ریشه، هدررفت ارز کشور و از همه مهمتر تجمع آلاینده هایی نظیر کادمیم درمحصولات کشاو رزی می باشد. بنابراین با مصرف بیش از حد کودهای فسفاته، کادمیم، توسط گیاهان جذب و از آن طریق وارد زنجیره غذایی دام و انسان می گردد. بدیهی است وجود مقدار زیاد این عنصر در جیره غذایی روزانه برای انسان و دام بسیار خطرناک است . درمناطق دوردست و غیر مسکونی زمین ، میزان کادمیم در هوا کمتر از یک نانوگرم درمترمکعب هواست . درخاکها غلظت کادمیم از ۰/۱ تا ۲/۰میلیگرم درکیلوگرمبر مبنا ی وزن خشک است ولی د ر خاکها ی فسفاته گاهی تا ۱۷۰ میل یگرم در کیلوگرم کادمیم گزارش شده است (کریمیان، ۱۳۷۷ ؛ ملکوتی و همکاران ، ۱۳۷۹ ). با عنا یت به ا ینکه سالانه حدود ۷۰۰ تن کود فسفاته واردات ی در کشاورزی مصرف می شود و متأسفانه غلظت کادمیم در ا ین کودها گاهی از ۳۰ میلیگرم در کیلوگرم نیز تجاوز مینماید بنابراین برای پیدا کردن روشی برای کاهش غلظت کادمیم آزمایش زیر انجام گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.