مقاله بررسی وشناسایی روتیفرها در کارایی برکه های تثبیت اراک


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وشناسایی روتیفرها در کارایی برکه های تثبیت اراک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وشناسایی روتیفرها در کارایی برکه های تثبیت اراک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وشناسایی روتیفرها در کارایی برکه های تثبیت اراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وشناسایی روتیفرها در کارایی برکه های تثبیت اراک :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

مطالعه طرح فاضلابی اراک بااهداف جلوگیری از آلودگی آب چاه ها و جمع آوری و تصفیه فاضلاب های خانگی و صنعتی از سال ۶۹ شروع شد و همزمان با ادامه مطالعات طرح، عملیات اجرایی این طرح مهم در سال ۷۲ و با اجرای بخشی از کلکتور اصلی انتقال فاضلاب به قطر ۲*۱/۵ متر و به طول ۷۱۵۰ متر آغاز گردید.
مهمترین هدف احداث تصفیه خانه جمع آوری و تصفیه فاضلاب اصلاح کیفیت آن به نحوی است که امکان استفاده دوباره آن بوجود آمده و یا در صورت وارد شدن به محیط زیست اکوسیستم محیط دریافت کننده تغییر نکند.
برای همین آزمایشگاه مرکزی فاضلاب اراک شروع به مطالعه در زمینه شناخت میکروارگانیسم ها و تغییرات و نوع و گونه و جمعیت آنها که یکی از مهمترین عوامل راهبری سامانه های زیستی تصفیه فاضلاب می باشند. که در این میان روتیفرا یا گردانتنان گروه خاصی از موجودات میکروسکوپی پر یاخته و شاخص قلمروی حانوری بوده که دارای ساختمانی پیچیده تر از سایر پروتوزئرها می باشند. این پژوهش اجتماعات روتیفرا را در ۲تابرکه اختیاری و یک برکه خروجی مورد بررسی قرار داد این موجودات علاوه بر خوردن باکتریها و تک سلولیهای دیگر و جلبکهای موجود در محیط را نیز مورد استفاده قرار می دهند. که با افزایش این روتیفرها و تنوع آنها در حوضچه ها با وجود متغیر بودن تعداد، میزان TSS,BOD5 ، را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می دهند. این مطالعه و بررسی نشان داد که برکه های تثبیت اراک علی رغممشکلاتی که از نظر طراحیو بهره برداری دارند. توانسته اند میزان شاخص های آلودگی و متوسط بار ورودی و خروجی را کاهش دهندکه این امر به دلیل ضور و مقاوم بودن روتیفرا در برکه های اختیاری و خروجی بوده است. طی ۶ ماهه اول سال ۸۵ فیلمبرداری از نمونه های زنده توسط میکروسکوپ دار و لام سدجویک رافتر انجام گرفت. وجود این موجودات شاخص در سامانه های تصفیه فاضلاب به ویژه در برکه های تثبیت مبین کارایی خوب این سیستم ها در شرایط هوازی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.