مقاله بررسی و مطالعه تقطیر غشایی بعنوان یک فرایند نوین جداسازی با قابلیت جداسازی ذرات با اندازه نانومتر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی و مطالعه تقطیر غشایی بعنوان یک فرایند نوین جداسازی با قابلیت جداسازی ذرات با اندازه نانومتر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و مطالعه تقطیر غشایی بعنوان یک فرایند نوین جداسازی با قابلیت جداسازی ذرات با اندازه نانومتر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مطالعه تقطیر غشایی بعنوان یک فرایند نوین جداسازی با قابلیت جداسازی ذرات با اندازه نانومتر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و مطالعه تقطیر غشایی بعنوان یک فرایند نوین جداسازی با قابلیت جداسازی ذرات با اندازه نانومتر :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
تقطیر غشاییبعنوان یک فرایند نوین جداسازی غشایی با قابلیت جداسازی ذرات به کوچکی ۱ / ۰ – ۷ نانومتر دارای کاربردهایی چون نمک زدای ی وشیرین ساز ی آب برا ی مصارف آشامیدن ی و صنعت ی و تغلیظ آبمیوه، توجه روزافزون ی را بخود جلب کرده است . کارکرد فرایند در دما ی پایین حدود ۴۰-۸۰ درجه سانتیگراد بیانگر نیاز به منبع انرژ ی پایین و داشتن صرفه اقتصادی بالا ی این روش م ی باشد . در این فرایند از یک غشاء آب گریز در تماس با محلول خوراک ورودی استفاده می شود . اساس کار بر تعادل گاز مایع استوار است و ابتدا مایع در طرف غشاء تبخیر شده و با عبور از غشاء در طرف دیگر چگالیده می شود . نفوذ مولکول ی ۲ و نفوذ نادسن ۳ با توجه به قطر حفره ها ی غشاء مکانیزمها ی غالب بر نفوذ از غشاء می باشند . در این مقاله مزایا ومعایب تقطیر غشای ی ، کاربردها و عوامل موثر بر کارای ی فرایند تقطیر غشای ی بررس ی م ی شود و روابط لازم برای محاسبه انتقال جرم وحرارت ارائه می گردد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.