مقاله مطالعه تاثیر ساختار لاستیک بر ویسکوزیتی و خواص مکانیکی آمیزه های تهیه شده بر مبنای SBR


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تاثیر ساختار لاستیک بر ویسکوزیتی و خواص مکانیکی آمیزه های تهیه شده بر مبنای SBR دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تاثیر ساختار لاستیک بر ویسکوزیتی و خواص مکانیکی آمیزه های تهیه شده بر مبنای SBR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیر ساختار لاستیک بر ویسکوزیتی و خواص مکانیکی آمیزه های تهیه شده بر مبنای SBR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیر ساختار لاستیک بر ویسکوزیتی و خواص مکانیکی آمیزه های تهیه شده بر مبنای SBR :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

لاستیکSBR به روشهای امولسیونی و محلولی تولید میگردد . ساختار این دو نوع SBR متفاوت از یکدیگر میباشد .درSBR محلولی توزیع جرم مولکولی باریکتر، تعداد شاخه ها کمتر و طول شاخه ها کوتاهتر است، در نتیجه خواص متفاوتی را در آمیزه ایجاد می نماید . در این تحقیق برای سه گریدSBR ویسکوزیتی ذاتی ، مونی ویسکوزیتی و رابطه بینآنها تعیین گردید . همچنین با تهیه آمیزه بدون دوده و با دوده از این سه لاستیک و انجام آزمونهای ویسکوزیتی ،ریومتری و تعیین خواص نمونه های پخت شده از هر آمیزه مشاهده گردید که وقتی دو نوعSBR محلولی با هم
مقایسه می شوند، خواص آنها قبل از پخت به نسبت وزن مولکولی آن ها می باشد، یعنی گونه ای که وزن مولکولی بالاتری دارد، مونی آن در حالت خام و آمیزه بدون دوده و با دوده هم بالاتر است . اما پس از پخت خواص آمیزه وابستگی بسیاری به چگونگی ولکانیزاسیون دارد که البته ساختار و توزیع وزن مولکولی در این مورد نیز پارامترهای تاثیر گذاری می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.