مقاله استفاده از مبانی علوم انتقال حرارت و کامپاندینگ در کاهش زمان پخت تایر رادیال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استفاده از مبانی علوم انتقال حرارت و کامپاندینگ در کاهش زمان پخت تایر رادیال دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از مبانی علوم انتقال حرارت و کامپاندینگ در کاهش زمان پخت تایر رادیال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از مبانی علوم انتقال حرارت و کامپاندینگ در کاهش زمان پخت تایر رادیال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از مبانی علوم انتقال حرارت و کامپاندینگ در کاهش زمان پخت تایر رادیال :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
کاهش زمان پخت تایر رادیال با هدف افزایش راندمان تولید در قالب پروژه ای تحقیقاتی و بر مبنای اصول ساده انتقال حرارت از سه طریق افزایش دمای سیال حرارت دهنده داخل محفظه بلادر، کاهش ضخامت بلادر و لفزایش هدایت حرارتی کامپاند بلادر و نیز بر مبنای اصول آمیزه کاری در جهت افزایش سرعت پخت کامپاند ترد انجام و به مرحله اجرا رسید. در طراحی فرمولاسیون برای کامپاند ترد و بلادر سعی شد که با اعمال تغییرات خاص در فرمولاسیون، خواص استحکامی و نقصی کامپاندهای اخیر حفظ گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.