مقاله اثر درصد مس و سرعت سرد شدن برروی ساختار میکروسکوپی و خواص مکانیکی الیاژAl-Si-Cu
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر درصد مس و سرعت سرد شدن برروی ساختار میکروسکوپی و خواص مکانیکی الیاژAl-Si-Cu دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر درصد مس و سرعت سرد شدن برروی ساختار میکروسکوپی و خواص مکانیکی الیاژAl-Si-Cu کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر درصد مس و سرعت سرد شدن برروی ساختار میکروسکوپی و خواص مکانیکی الیاژAl-Si-Cu،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر درصد مس و سرعت سرد شدن برروی ساختار میکروسکوپی و خواص مکانیکی الیاژAl-Si-Cu :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
الیاژ Al-Si-Cu در صنعت اتومبیل سازی در تولید قطعات موتور استفاده می شود پارامترهای فرایند و ویژگیهای ساختار میکروسکوپی مهمترین نقش را در ایجاد خواص مکانیکی این الیاژ مانند نقطه تسلیم و استحکام کششی دارند. دراین پروژه ابتدا الیاژ الومینیوم ۳۱۹ در قالب سرد شده با نیتروژن مایع – اب و قالب فلزی در هوا با درصد هایمختلف مس ریخته گری شده است نمونه ها در مرحله بعد نمونه ها در مدت زمانهای ۲۰ دقیقه و ۳ ساعت در درجه حرارت ۲۲۰ سانتی گراد تحت عملیات پیرسختی قرارگرفته نمونه ها تحت عملیات کشش و ضربه قرارگرفته و سختی آنها اندازه گیری شد ساختار میکروسکوپی سطح شکست نمونه ها توسط میکروسکوپ نوری و الکترونی مورد بررسی قرارگرفت. نتایج نشان میدهند قطعه ریخته گری شده دارای اندازه دانه های متفاوتی است که اندازه آنها بستگی به سرعت سرد شدن دارد و در حین عملیات انحلال ذرات سیلیسیم شکسته شده و بصورت کروی و یا ذرات درشت در میایند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.