مقاله روی و سرب در اثر کاربرد آب فاضلاب در خاک، حرکت کادمیوم


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روی و سرب در اثر کاربرد آب فاضلاب در خاک، حرکت کادمیوم دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روی و سرب در اثر کاربرد آب فاضلاب در خاک، حرکت کادمیوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روی و سرب در اثر کاربرد آب فاضلاب در خاک، حرکت کادمیوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روی و سرب در اثر کاربرد آب فاضلاب در خاک، حرکت کادمیوم :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

کاربرد فاضلاب از دو جنبه زراعی و محیطی حائز اهمیت است. اولا مواد آلی را برای خاک مهیا می کنند و ثانیا سبب چرخه عناصر غذایی مورد نیاز گیاه درخاک میشوند. به هر حال میزان عناصر سنگین در فاضلاب ها ممکن است تا حدی نامعلوم باشد، ولی میزان تجمع عناصر سنگین در داخل خاک سبب افزایش غلظت عناصر سنگین در گیاهان می گردد. اگرچه برخی از فلزات سنگین برای رشد بیولوژیک لازم اند ولی غلظت کمی بیش از حد آستانه آنها می تواند برای حیات گیاهی و جانوی بسیار خطرآفرین باشد. افزایش عناصر سمی به خاک هنگام ورود آلاینده ها، یکی از مسائل مهم زیست محیطی است (۵). چند دهه است که از هرز آب و لجن فاضلاب در اراضی کشاورزی به عنوان یک منبع مکمل آب آبیاری، کود و اصلاح کننده خاک استفادهمی شود(۸). استفاده از آنها در کوتاه مدت ممکن است سمیتی درگیاه ایجادنکند (۷). ولی مصرف طولانی مدت این فاضلاب ها یا به عبارتی ورود کنترل نشده عناصر سنگین به خاک ها سبب افزایش این عناصردر خاک شده و گیاهان کشت شده در این خاک ها این عناصر را جذب کرده و به آسانی وارد زنجیره غذایی می گردند (۸).
افیونی و همکاران (۱۳۷۷) گزارش کردند که افزودن لجن فاضلاب بهخاک باعث افزایش معنی دار غلظت قابل عصارهگیری مس ، روی وسرب به وسیله EDTA در خاک و افزایش جذب این فلزات در گیاه شده است.
خیامباشی (۱۳۷۶) در پژوهشی نشان داد کاربرد لجن فاضلاب باعث افزایش مقدار کل و قابل جذب عناصر روی مس، منگنز، سرب و نیکل در خاک میشود. در همدان فاضلاب شهری به عنوان آب آبیاری در بعضی از زمین های کشاورزی، خصوصا در سبزی کاری های این منطقه مورد استفاده قرار می گیرد. در این منطقه مطالعات اندکی در رابطه با تاثیر مصرف فاضلاب بر تجمع عناصر سنگین در خاک صورت گرفته است. هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر مصرف فاضلاب غنی شده از عناصر روی، کادمیوم و سرب بر تجمع و حرکت این عناصر در خاک می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.