مدلسازی و بهینه سازی مسیر حفاری و هیدرولیک حفاری چاه های چندشاخه ای با رویکرد کاهش هزینه حفاری و آنالیز ریسک


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلسازی و بهینه سازی مسیر حفاری و هیدرولیک حفاری چاه های چندشاخه ای با رویکرد کاهش هزینه حفاری و آنالیز ریسک دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی و بهینه سازی مسیر حفاری و هیدرولیک حفاری چاه های چندشاخه ای با رویکرد کاهش هزینه حفاری و آنالیز ریسک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی و بهینه سازی مسیر حفاری و هیدرولیک حفاری چاه های چندشاخه ای با رویکرد کاهش هزینه حفاری و آنالیز ریسک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلسازی و بهینه سازی مسیر حفاری و هیدرولیک حفاری چاه های چندشاخه ای با رویکرد کاهش هزینه حفاری و آنالیز ریسک :

تعداد صفحات :۳۰

چکیده مقاله:

تکنولوژی چاه های چند شاخه ای یکی از تکنولوژی های مدرن در صنعت حفاری می باشد. حفر چاه چند شاخه ای از طریق افزایش سطح تماس مخزن و چاه منجر به تسریع بازیافت نفت در برداشت اولیه می گردد. استفاده از این نوع چاه ها خطر مخروطی شدن آب و گاز و عواقب ناشی از آن را تا حد زیادی کاهش می دهد. از نظر هزینه های حفاری چاه نیز طبق برآوردهای صورت گرفته، حفر یک چاه چند شاخه ای به جای چند چاه افقی در یک مخزن می تواند تا ۴۰ درصد هزینه حفاری را کاهش دهد. در این پژوهش با استفاده از شبیه سازی حفاری یکی از چاه های چند شاخه ای جنوب غربی ایران در نرم افزار لندمارک و تلفیق آن با پارامترهای مربوط به پروفایل چاه و حفاری ان، بهینه سازی مسیر حفاری و پارامترهای هیدرولیک مته صورت می پذیرد. در این طراحی که برای این چاه صورت گرفته سعی شده است که میزان شدت سگ دست خیلی زیاد نباشد تا باعث گیر کرن لوله ها شود. در چاه های جهت دار وجود رژیم جریان آشفته بسیار مناسب برای تمیز شدن چاه است اما این جریان آشفته خود باعث نشتی لوله های حفاری در ناحیه ی آشفته بخصوص در ساقه ی مته می شود از سوی دیگر در زاویه های ۶۰ تا ۷۵ درجه سرعت گل به بیشنه ی خود می رسد و در ۷۵ حدود ۵ درصد به ارتفاع بستر کنده ها افزوده می شود. نتایج نشان م یدد داشتن دبی پمپ برابر حدودا ۵۵۰ تا ۶۵۰ گلالن بر دقیقه برای متلاطم کردن و حمل کنده ها کافی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.