بررسی توانایی تجزیه کربوهیدرات ها در باسیلوس های جدا شده از خاک زعفران


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی توانایی تجزیه کربوهیدرات ها در باسیلوس های جدا شده از خاک زعفران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی توانایی تجزیه کربوهیدرات ها در باسیلوس های جدا شده از خاک زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی توانایی تجزیه کربوهیدرات ها در باسیلوس های جدا شده از خاک زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی توانایی تجزیه کربوهیدرات ها در باسیلوس های جدا شده از خاک زعفران :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

کربوهیدرات ها برای موجودات زنده منبع اصلی انرژی به شمار می روند. در جیره غذایی ، منبع اصلی کربوهیدرات نشاسته است که بوسیله یاخته های گیاهی ساخته شده و به عنوان منبع انرژی توسط موجودات هتروتروف مورد استفاده قرار می گیرد. تعدادی از باکتری ها با تولید و فعالیت آنزیمی سلولاز، آلفا آمیلاز و پکتیناز موجب تجزیه کربوهیدارت می شود تبدیل آن به گلوکز می گردند. به منظور شناسایی فعالیت این آنزیم ها در شرایط آزمایشگاهی باکتری های جداسازی شده از خاک زعفران مورد آزمون قرار داده شدند. در این آزمون از ۱۸ باکتری جداسازی شده از خاک زعفران استفاده شد. نتایج بررسی نشان داد که آزمون تجزیه موا سلولزی، در اطراف ۲ جدایه هاله های روشن مشاهده شد و دارای آنزیم تجزیه کننده سلولز بودند و مابقی فاقد این آنزیم بودند. در آزمون هیدرولیز نشاسته در اطراف ۱۳ جدایه، هاله های روشن در زمینه آبی محیط کشت مشاهده شد و این جدایه ها داری آنزیم آلفا آمیلاز بودند. در آزمون تجزیه پکتین ۴ جدایه باعث پوسیدگی نرم برش های سیب زمینی شدند و دارای آنزیم پکتیناز بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.