تعیین و مقایسه میزان تجزیه پذیری ماده خشک و پروتیین خام برگ بنه و برگ زیتون به روش برون تنی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین و مقایسه میزان تجزیه پذیری ماده خشک و پروتیین خام برگ بنه و برگ زیتون به روش برون تنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین و مقایسه میزان تجزیه پذیری ماده خشک و پروتیین خام برگ بنه و برگ زیتون به روش برون تنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین و مقایسه میزان تجزیه پذیری ماده خشک و پروتیین خام برگ بنه و برگ زیتون به روش برون تنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین و مقایسه میزان تجزیه پذیری ماده خشک و پروتیین خام برگ بنه و برگ زیتون به روش برون تنی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

این آزمایش به منظور خصوصیات تجزیه پذیری برگ بنه ( پسته وحشی) و برگ زیتون با استفاده از روش کیسه های نایلونی انجام شد. بدین منظور برگ بنه و برگ زیتون از کوهپایه های اطراف شهرستان بیرجند در فصل برداشت جمع آوری و خشک گردید. تیمارهای آزمایش عبارت بودند از : ۱- برگ بنه و ۲- برگ زیتون. نمونه های جمع آوری شده در درجه حرارت محیط و بدون تابش مستقیم نور خورشید خشک شد ( کرمی بی زلیخایی و همکاران، ۱۳۹۳). فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتیین خام نمونه ها با استفاده از دو راس گاو هلشتاین مجهز به فیستولای شکمبه ای با روش کیسه های نایلونی اندازه گیری شد. با افزایش زمان انکوباسیون میزان تجزیه پذیری ماده خشک و پروتیین خام افزایش یافت. به لحاظ بخش سریع تجزیه (a) و ثابت نرخ تجزیه ماده خشک بین تیمارها اختلاف آماری معنی داری مشاهده نشد. بخش کند تجزیه (b) ماده خشک برگ بنه بیشتر از برگ زیتون بود (P<0/05). میزان تجزیه پذیری موثر ماده خشک برگ زیتون بیشتر از برگ بنه بود و در تمامی نرخ های عبور اختلاف معنی داری مشاهده شد (P<0/05). میزان تجزیه پذیری پروتیین خام در برگ بنه بیشتر از برگ زیتون بود (P<0/05). بیشترین تجزیه پذیری موثر پروتیین خام در برگ بنه و در نرخ عبور ۴ درصد مشاهده شد. با افزایش نرخ عبور تجزیه پذیری موثر در هر دو تیمار کاهش یافت. در مجموع برگ بنه از درصد قابلیت تجزیه پذیری خوبی برخوردار است و دارای ارزش غذایی بالا است و قابل رقابت و حتی جایگزین خوبی برای اقلام خوراکی معمول در تغذیه دام است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.