اثرات برهم کنش نیکل، ژیبرلین و آسکوربیک اسید بر جوانه زنی بذر و فعالیت آنزیم اوره آز در گیاه سویاGlycine max L.
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات برهم کنش نیکل، ژیبرلین و آسکوربیک اسید بر جوانه زنی بذر و فعالیت آنزیم اوره آز در گیاه سویاGlycine max L. دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات برهم کنش نیکل، ژیبرلین و آسکوربیک اسید بر جوانه زنی بذر و فعالیت آنزیم اوره آز در گیاه سویاGlycine max L. کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات برهم کنش نیکل، ژیبرلین و آسکوربیک اسید بر جوانه زنی بذر و فعالیت آنزیم اوره آز در گیاه سویاGlycine max L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات برهم کنش نیکل، ژیبرلین و آسکوربیک اسید بر جوانه زنی بذر و فعالیت آنزیم اوره آز در گیاه سویاGlycine max L. :
تعداد صفحات :۱۶
چکیده مقاله:
در پژوهش حاضر، اثرات تنش نیکل (Ni) و برهمکنش متقابل آن با ژیبرلین (GA3) و آسکوربیک اسید (AsA) در گیاه سویا (Glycine max L. cv. Union × Elf) بر روی جوانه زنی بذر و تغییرات برخی فرآیندهای فیزیولوژیکی در دانه های در حال جوانه زنی در مقاطع زمانی ۱۲، ۳۶ و ۶۰ ساعت پس از آبگیری ارزیابی شده است. بر اساس نتایج حاصل، با افزایش غلظت نیکل در محیط کشت، درصد جوانه زنی بذرهای سویا کاهش پیدا میکند. ژیبرلین یا آسکوربیک اسید به صورت جداگانه و بویژه درتیمارهای متقابل موجب افزایش درصد جوانه زنی بذر و رشد دانه رستها تحت تنش نیکل می شوند. اگر چه در هر سه مرحله زمانی مورد بررسی ۱۲)، ۳۶ و ۶۰ ساعت پس از آبگیری )، غلظت ۰/۰۲۵ میلی مولار نیکل موجب افزایش فعالیت آنزیم اوره آز نسبت به شاهد میشود، ولی غلظت های بالاتر نیکل بر فعالیت این آنزیم اثر بازدارندگی دارند. برهم کنش متقابل AsA و GA3 ضمن کاستن از مقدار نیکل در دانههای در حال جوانهزنی، موجبات افزایش فعالیت آنزیم اورهآز را در تیمارهای نیکل فراهم آورده اند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.