ارایه مدل تغییرات کشش سطحی شیر شتربر حسب مختصات بیوشیمیایی آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارایه مدل تغییرات کشش سطحی شیر شتربر حسب مختصات بیوشیمیایی آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارایه مدل تغییرات کشش سطحی شیر شتربر حسب مختصات بیوشیمیایی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارایه مدل تغییرات کشش سطحی شیر شتربر حسب مختصات بیوشیمیایی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارایه مدل تغییرات کشش سطحی شیر شتربر حسب مختصات بیوشیمیایی آن :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
شیر شتر سفید، غیر شفاف (مات) و دارای طعم مطبوعی است ، طعم شیر شتر گاهی شوراست . طعم شیر شتر می تواند در اثر نوع تغذیه، میزان دسترسی به آب و تعداد دفعات شیر دوشی تغییر نماید. خاصیت دارویی شیر و ادرارشتر مربوط به گاماگلبولین ها و دیگر اجزا ایمنوگلوبین هاست.اما شیر شتر در مقایسه با شیر گاو دارای اسیدیته پایین تر و چربی و پروتیین کمتر است که این مساله بر خصوصیات مهندسی شیر شترنظیر ویسکوزیته و زمان ماندگاری و کشش سطحی آن تاثیر می گذارد. کشش سطحی یکی از خصوصیات مهم مهندسی شیر در مواقع ایجاد کف و استفاده از خواص سطحی شیر در حلالیت و رفتارهای امولییونی آن است که در این تحقیق با با تغییر دادن سه عامل دما و درصد چربی و pH شیر شتر هر یک در سه سطح درقالب طرح آزمایشات سطح پاسخ از نوع ترکیب مرکزی به ارزیابی اثرات متقابل این عوامل بر روی کشش سطحی بیست نمونه شیر شتر به کمک نرم افزار Minitab 18پرداخته شد نتایج نشان می دهد که از بین این سه عامل بیشترین تاثیر را دما بر کشش سطحی شیر شتر دارد و بعد از آن اسیدیتهشیر موثر است و کمترین نقش را چربی شیر در سطوح انتخاب شده خواهد داشت .ملاحظه شد که کشش سطحی شیر شتر در دمای ۵ درجه و چربی ۱ % و اسیدیته ۶.۷ معادل ۶۸.۷ خواهد بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.