مقاله ارزیابی زمینریختی الگوی رشد جانبی چینهای فعال در کمان فارس، کمربند چین-راندگی زاگرس، ایران (مطالعه موردی: تاقدیسهای هرنگ و کوهنمکی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی زمینریختی الگوی رشد جانبی چینهای فعال در کمان فارس، کمربند چین-راندگی زاگرس، ایران (مطالعه موردی: تاقدیسهای هرنگ و کوهنمکی) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی زمینریختی الگوی رشد جانبی چینهای فعال در کمان فارس، کمربند چین-راندگی زاگرس، ایران (مطالعه موردی: تاقدیسهای هرنگ و کوهنمکی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی زمینریختی الگوی رشد جانبی چینهای فعال در کمان فارس، کمربند چین-راندگی زاگرس، ایران (مطالعه موردی: تاقدیسهای هرنگ و کوهنمکی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی زمینریختی الگوی رشد جانبی چینهای فعال در کمان فارس، کمربند چین-راندگی زاگرس، ایران (مطالعه موردی: تاقدیسهای هرنگ و کوهنمکی) :
تعداد صفحات :۱۷
وجود رشد جانبی در چینهای بالای یک گسل معکوس پنهان، یک فرضیه بسیار مهم بوده و بهطورکلی پذیرفته شده است. در این پژوهش، الگوی رشد چینهای فعال (تاقدیسهای هرنگ و کوه نمکی) کمان فارس واقع در زاگرس چین- راندگی از دیدگاه زمینریختشناسی زمینساختی مورد بررسی قرار گرفته است. هدف اصلی این پژوهش کاربرد شاخصهای زمینریختسنجی نظیر الگوی زهکشی، چگالی زهکشی، عدم تقارن حوضههای زهکشی و طول-گرادیان زهکشها برای تعیین جهت انتشار جانبی چینها با تأکید بر فرایند پیوند تکههای مختلف چین است. مطالعات زمینریختشناسی نشان میدهد که برخی چینها در زاگرس حاصل یک چین جنینی مجزا نبوده و در اثر پیوند جانبی تکههای متفاوت چینخورده گسترش یافتهاند. نوع پیوند (خطی، مایل) تکههای مختلف یک چین در طی رشد جانبی به نحوه قرارگیری چینهای جنینی اولیه بستگی دارد. بررسی شاخصهای زمینریختسنجی در منطقه مورد مطالعه نشاندهنده این است که تاقدیس هرنگ حاصل رشد جانبی و اتصال مایل سه تاقدیس جنینی مجزا است در حالیکه تاقدیس کوه نمکی از رشد خطی یک تاقدیس جنینی ایجاد شده است و نمیتوان آن را حاصل پیوند چند قطعه مجزا دانست.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.