مقاله بررسی کالوس زایی از پوسته دانه گیاه “به” (
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی کالوس زایی از پوسته دانه گیاه “به” ( دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کالوس زایی از پوسته دانه گیاه “به” ( کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کالوس زایی از پوسته دانه گیاه “به” (،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کالوس زایی از پوسته دانه گیاه “به” ( :
تعداد صفحات :۱۲
گیاه “به” (.Cydonia oblonga Mill ) به عنوان یک گیاه دارویی شناخته می شود. علاوه بر خواص زیاد میوه و برگ های این درخت، دانه “به” دارای ارزش بالایی می باشد. دانه به غنی از پکتین است که در اثر خیساندن یا جوشاندن با آب به صورت موسیلاژ که مصارف دارویی و صنعتی دارد از سلول های اپیدرم پوشش دانه به بیرون ترشح م یشود. تولید صنعتی موسیلاژ از پوسته دانه “به” و کاربرد آن به صورت وسیع در دنیا بررسی نشده است. در پژوهش حاضر برای اولین بار القای کالوس از پنج ژنوتیپ مختلف “به” و با استفاده از ریزنمونه های پوسته دانه که به روش لایه نازک سلولی( TCL ) تهیه شدند، در تیمار با غلظت های مختلف از تنظیم کننده های رشد گیاهی (صفر، ۵، ۱۰ و ۲۰ میلی گرم در لیتر) ۲,۴-D در ترکیب با غلظت ۸/ ۱ میلی گرم در لیتر NAA در قالب طرح کاملا تصادفی روی محیط کشت پایه MS بررسی شد. نتایج نشان داد که سلول های اپیدرمی پوسته دانه “به” زنده بوده و توانایی تولید کالوس را دارند. بیشترین میزان کالوس زایی( ۶۷ / ۶۶ درصد) و بزرگترین اندازه کالوس ها( ۵/ ۲۶ میلی متر مربع) در ژنوتیپ KVD3 و در محیط کشت حاوی ۵میلی گرم ۲,۴-D در ترکیب با غلظت ۸/ ۱ میلی گرم در لیتر NAA مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.