بررسی اثر ضد میکروبی عصاره چای سبز ( sinesis Camellia ) با استفاده از پوشش فعال خوراکی ژلاتین بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد میکروبی عصاره چای سبز ( sinesis Camellia ) با استفاده از پوشش فعال خوراکی ژلاتین بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد میکروبی عصاره چای سبز ( sinesis Camellia ) با استفاده از پوشش فعال خوراکی ژلاتین بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد میکروبی عصاره چای سبز ( sinesis Camellia ) با استفاده از پوشش فعال خوراکی ژلاتین بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد میکروبی عصاره چای سبز ( sinesis Camellia ) با استفاده از پوشش فعال خوراکی ژلاتین بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

با توجه به موضوع آلودگی های ناشی از پلیمرهای سنتزی و تمایل به استفاده از مواد زیست تخریب پذیر، مطالعات دو دهه ی اخیر بر روی مواد زیست تخریب پذیر حاصل از پروتیین و کربوهیدرات معطوف گردید. افزودن عصاره و اسانس بر فرمولاسیون پوشش ها و فیلم های مبتنی بر مواد تجزیه پذیر نظیر ژلاتین در جهت بهبود ویژگی های ضد میکروبی آنها می باشد. به منظور بررسی تاثیر اسانس چای سبز بر کارایی پوشش ژلاتینی، آزمایشی با ۴تیمارهاشامل، فیله ماهی فاقدهرگونه پوشش ( شاهد)، غوطه ور در محلول ژلاتین ۴ درصد، غوطه ور درمحلول ژلاتین ۴ درصد همراه با اسانس چای سبز ۰/۲ درصد و غوطه وردرمحلول ژلاتین ۴ درصد همراه با اسانس چای سبز ۰/۴ درصد ۳ تکرار در هر تیمار اجرا شد. آزمون های میکروبی شامل مجموع باکتری های سرما دوست (PVC) و کل باکتری های قابل رویت (TVC) در فواصل زمانی صفر، ۱، ۲ و ۳ ماه بعدازشروع انجماد در دمای ۱۸oC- اندازه گیری شد. داده ها در قالب یک طرح کاملا تصادفی یک طرفه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و میانگین ها با استفاده از آزمون دانکن مقایسه شدند. نتایج نشان داد، پوشش فعال خوراکی ژلاتین واجد تاثیر ضد باکتریایی بود و موجب بهبود در شاخص های فساد میکروبی ( TVN ) و بار میکروبی کل و سرما دوست با افزایش زمان نگهداری شد و غنی سازی آن با سطوح بالاتر عصاره چای سبز، کارایی آنرا بهبود بخشید. بطور کلی نتایج نشان داد پوشش ژلاتینی دارای آثار ضدباکتریایی است و با غنی سازی آن عصاره چای سبز می توان به کارایی آن افزود و از آن بعنوان یک پوشش زیست تخریب پذیر جهت بسته بندی و نگهداری فرآورده های گوشتی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.