تاثیر اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر عدس (ILL6199) در مناطق خشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر عدس (ILL6199) در مناطق خشک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر عدس (ILL6199) در مناطق خشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر عدس (ILL6199) در مناطق خشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اسمو پرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر عدس (ILL6199) در مناطق خشک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاه و زیست بوم

تعداد صفحات :۱۶

اعمال پرایمینگ به دلیل بالابردن درصد و سرعت جوانه زنی بذر به ویژه در مناطق خشک که جوانه زدن بذر با مشکلات ناشی از کمبود رطوبت خاک مواجه می باشد، حائز اهمیت می باشد. اثرات اسموپرایمینگ بر جوانه زنی بذر عدس (ILL6199) در یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی در سه تکرار در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد واحد قائم شهر در سال ۱۳۸۹ ارزیابی گردید. عوامل مورد آزمایش پلی اتیلن گلیکول (PEG) با غلظت های ۵ و ۱۰ درصد، نیترات پتاسیم (KNO3) با غلظت های ۱ و ۲ درصد، کلرید پتاسیم (KCl) با غلظت های ۲ و ۴ درصد و مدت زمان های ۴، ۸ و ۱۲ ساعت بودند. نتایج نشان داد که حداکثر طول ریشه چه و ساقه چه تحت PEG 5 درصد در مدت ۴ ساعت به دست آمد، اما بیشترین نسبت طولی ریشه چه به ساقه چه R/S و وزن خشک (R/S) با پرایم نمودن توسط PEG و KNO3 با غلظت های ۵، ۱۰ و ۲ درصد در مدت زمان های ۱۲ و ۸ ساعت مشاهده شد. بیشترین سرعت جوانه زنی با پرایم نمودن PEG 5 درصد حاصل گردید.

کلید واژه: عدس، اسمو پرایمینگ، سرعت جوانه زنی، مناطق خشک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.