غنا و تنوع گونه ای پرندگان در امتداد نیمرخ ارتفاعی دامنه های شمالی رشته کوه البرز (مطالعه موردی جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غنا و تنوع گونه ای پرندگان در امتداد نیمرخ ارتفاعی دامنه های شمالی رشته کوه البرز (مطالعه موردی جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غنا و تنوع گونه ای پرندگان در امتداد نیمرخ ارتفاعی دامنه های شمالی رشته کوه البرز (مطالعه موردی جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غنا و تنوع گونه ای پرندگان در امتداد نیمرخ ارتفاعی دامنه های شمالی رشته کوه البرز (مطالعه موردی جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غنا و تنوع گونه ای پرندگان در امتداد نیمرخ ارتفاعی دامنه های شمالی رشته کوه البرز (مطالعه موردی جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط زیست طبیعی (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

کاهش یکنواخت غنا و تنوع گونه ای همراه با افزایش ارتفاع برای مدت ها الگوی کلی مورد پذیرش بوم شناسان بود، اما پژوهش های اخیر رابطه ای زنگوله ای با حداکثر تعداد گونه در ارتفاعات میانه را به مثابه الگوی غالب پیشنهاد می کند. این تحقیق به منظور بررسی رابطه غنا و تنوع گونه ای پرندگان و ارتفاع در امتداد نیمرخ ارتفاعی دامنه های شمالی رشته کوه البرز و به طور موردی در جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود انجام گرفت. منطقه مورد مطالعه بر اساس جوامع گیاهی موجود به شش طبقه ارتفاعی از ۸۰ تا ۲۲۰۰ متر طبقه بندی و تعداد ۱۶۳ واحد نمونه برداری به روش اشکوب بندی- تصادفی در این طبقات مستقر شدند. حداقل فاصله بین واحدهای نمونه برداری ۲۵۰ متر و در فاصله حداقل ۲۵ متری از حاشیه توده های جنگلی در نظر گرفته شد. نمونه برداری در میانه فصل بهار و از طلوع خورشید تا ساعت ۱۰ صبح و به روش بی تحرکی و انتظار و به مدت ۱۰ دقیقه برای هر واحد نمونه برداری و با استفاده از روش شمارش نقطه ای با شعاع نامحدود انجام شد. بر اساس نتایج، غنا و تنوع گونه ای پرندگان با تغییر ارتفاع تفاوت معنی داری نشان می دهد. همچنین، نتایج حاصل از رگرسیون غیرخطی نشان می دهد که غنا و تنوع گونه ای پرندگان در این ناحیه با ارتفاع از سطح دریا از الگوی زنگوله ای پیروی می کند و در ارتفاعات میانه به بیشترین مقدار خود می رسد. این نتایج اهمیت توجه بیشتر به جوامع جنگلی موجود در میان بندهای نیمرخ شمالی البرز و لزوم رعایت ملاحظات زیست محیطی در اقدامات جنگلداری و بهره برداری در این دامنه از ارتفاعات را نشان می دهد.

کلید واژه: دامنه های شمالی البرز، رابطه زنگوله ای، غنا و تنوع گونه ای پرندگان، نیمرخ ارتفاعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.