مقاله پترولوژی پریدوتیت های گوشته افیولیت ملانژ نایین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پترولوژی پریدوتیت های گوشته افیولیت ملانژ نایین دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پترولوژی پریدوتیت های گوشته افیولیت ملانژ نایین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پترولوژی پریدوتیت های گوشته افیولیت ملانژ نایین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پترولوژی پریدوتیت های گوشته افیولیت ملانژ نایین :

مقاله پترولوژی پریدوتیت های گوشته افیولیت ملانژ نایین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۱۶۷ تا ۱۹۰ منتشر شده است.
نام: پترولوژی پریدوتیت های گوشته افیولیت ملانژ نایین
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله افیولیت
مقاله نایین
مقاله پریدوتیت های گوشته
مقاله ترمومتری
مقاله بارومتری
مقاله واکنش مذاب / گوشته

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سنگ های پریدوتیتی موجود در ملانژ افیولیتی نایین نزدیک به ۷۰ درصد از حجم آنرا تشکیل می دهند. این سنگ ها پریدوتیت های گوشته ای مربوط به یک لیتوسفر اقیانوسی می باشند که در زمان کرتاسه بالایی تا اوایل ترشیر بر روی بخش شمالی شهرستان نایین جایگیری شده است. بررسی های پتروگرافی، صحرایی و مقایسه کانی های موجود در این سنگ ها بیانگر یک تغییر تدریجی سنگ شناسی و در واقع کانی شناسی از لرزولیت به سمت هارزبورگیت و در نهایت دونیت می باشد. ژئومومتری و بارومتری های بکار رفته دمای تعادل کانی های الیوین – اسپینل را در مورد لرزولیت ۷۳۰ و در مورد هارزبورگیت ۷۷۸ درجه سانتیگراد و دمای تبلور پیروکسن های همزیست را بسیار بالاتر در حدود ۱۰۹۲ برای لرزولیت و ۱۲۱۹ درجه سانتیگراد برای هارزبورگیت نشان می دهد. بررسی های صحرایی، پتروگرافی و اختلاف دمایی ترمومتری های مذکور به همراه افزایش دمای تعادل الیوین – اسپینل را لرزولیت به سمت دونیت ۷۵۴) تا ۷۸۸ درجه سانتیگراد) نماینده تشکیل این سنگ ها تحت تاثیر واکنش مذاب / گوشته می باشد. همچنین آنالیز شیمیایی اسپینل ها و الیوین ها نشان می دهد که از لرزولیت به هارزبورگیت و در نهایت دونیت میزان Cr# اسپینل ها افزایش در حالی که میزان Mg# الیوین ها کاهش می یابد. این عدم تطابق در روند فاکتورهای ذکر شده در اثر افزایش میزان الیوین موجود در سنگ (افزوده شدن کانی های الیوین جایگزینی) طی واکنش مذاب / گوشته می باشد. بنابراین پریدوتیت های مورد بررسی تکتونایت هایی می باشند که تحت تاثیر واکنش مذاب / گوشته قرار گرفته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.