مقاله بررسی اثر افزودنی ها و شرایط محیطی بر لعاب احیایی مس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر افزودنی ها و شرایط محیطی بر لعاب احیایی مس دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر افزودنی ها و شرایط محیطی بر لعاب احیایی مس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر افزودنی ها و شرایط محیطی بر لعاب احیایی مس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر افزودنی ها و شرایط محیطی بر لعاب احیایی مس :

مقاله بررسی اثر افزودنی ها و شرایط محیطی بر لعاب احیایی مس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در علوم و فناوری رنگ از صفحه ۱۹۹ تا ۲۰۷ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر افزودنی ها و شرایط محیطی بر لعاب احیایی مس
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لعاب احیایی مس
مقاله احیا با مواد سوختنی
مقاله لعاب احیای کنترلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در تحقیق حاضر، اثر عوامل مختلف بر لعاب های احیایی مس مانند شرایط احیا (غیرکنترلی با سوزاندن چوب و کنترلی با گازهای H۲ و CO) ومیزان افزودنی ها (اکسیدهای روی و کبالت) مورد بررسی قرار گرفت. با تغییر مقادیر و نسبت های مس – کبالت – روی در لعاب، به دلیل تشکیل ترکیبات فلزی مختلفی مانند آلیاژ برنج، مس و روی و هم چنین ترکیبات غیراستوکیومتری اکسید مس و روی، مناطق رنگی مختلفی روی سطح لعاب تشکیل شد. ریخت شناسی، ریزساختار و ترکیب این مناطق به وسیله میکروسکوپ الکترونی پویشی(SEM) بررسی شد. مناطق رنگی سطح لعاب توسط دستگاه اسپکتروفوتومتر مورد بررسی قرار گرفت. نتایج میکروسکوپ الکترونی پویشی نشان می دهد که با افزودن ۱۴% اکسید روی به ترکیب لعاب پایه، آلیاژ برنج تشکیل شده است. رنگ زرد مشاهده شده در نمونه آلیاژی ۱۴% اکسید روی و جلوه قوس قزحی نمونه های حاوی اکسید کبالت با نتایج SEM/EDS مطابقت داشت. گرچه در احیای غیرکنترلی، احیا عمیق تری نسبت به نمونه های حاصل از احیای کنترلی مشاهده می شود، با این حال به دلیل یکنواختی و طولانی بودن مدت احیا در شرایط کنترل شده، لایه فلزی یکنواخت تری تشکیل شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.