ارائه مدل نوآوری باز در صنعت لبنیات ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارائه مدل نوآوری باز در صنعت لبنیات ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارائه مدل نوآوری باز در صنعت لبنیات ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارائه مدل نوآوری باز در صنعت لبنیات ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارائه مدل نوآوری باز در صنعت لبنیات ایران :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

در این مقاله، مدلی جهت شکلگیری نوآوری باز در صنعت لبنیات ایران ارائه میشود. در واقع رابطه بین نوآوری باز به عنوان متغیر مکنون و عوامل اثرگذار بر آن در چارچوب مدلی تبیین میشود. سه دسته از عوامل در ارتباط با نوآوری باز قابل طرح است،عوامل داخلی )منابع تکنولوژیک، ظرفیت جذب(، عوامل خارجی )نیازهای مشتریان، مشارکت و شبکه سازی، تغییرات تکنولوژیک( و عوامل رابطهای )فرهنگ سازمانی(. با انجام مصاحبه با خبرگان امر در ارتباط با سازههای مدل مذکور و انجام تحلیلهای آماری، اعتبارسنجی لازم بعمل آمد. سپس در یک مطالعه میدانی در شرکت صنایع لبنی پاک با توزیع پرسشنامه، دادههای مرتبط برایآزمون تأیید سازهها، نشانگرها و متغیرهای مدل، گردآوری شد. در ادامه با استفاده از تکنیک مدلسازی معادلات ساختاری و نیز معادلات رگرسیون تعاملی در قالب تحلیل مسیر و کاربرد نرمافزارهای Spss و Lisrel ، دادهها مورد تحلیل قرار گرفتهاند و عوامل رابطهای بین متغیرهای مکنون و مشاهدهگر تبیین شدند. نتایج موید آن است که در بعد داخلی منابع تکنولوژیک با شکلگیرینوآوری باز، رابطه مستقیم مثبت ندارد در حالی که توانمندی جذب ایدهها با شکلگیری نوآوری باز، رابطه مثبت دارد. در بعد خارجی، نیازهای مشتریان، مشارکت و شبکه سازی و تغییرات تکنولوژیک با شکلگیری نوآوری باز، رابطه مثبت دارند. سرانجام در بعد عوامل رابطهای "فرهنگ سازمانی" با شکلگیری نوآوری باز، رابطه مثبت دارد. مدل این تحقیق با سازهها و متغیرهای مرتبط میتواند در شکلگیری نوآوری باز در صنعت لبنیات مؤثر واقع شود و مدنظر سیاستگذاران و برنامهریزان بخش اقتصادی مذکور قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.