مقاله بررسی وضعیت جوش شیرین و نمک در نان نانوایی های شهرستان مهر سال ۸۹_۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت جوش شیرین و نمک در نان نانوایی های شهرستان مهر سال ۸۹_۹۰ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت جوش شیرین و نمک در نان نانوایی های شهرستان مهر سال ۸۹_۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت جوش شیرین و نمک در نان نانوایی های شهرستان مهر سال ۸۹_۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت جوش شیرین و نمک در نان نانوایی های شهرستان مهر سال ۸۹_۹۰ :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
امروزه نان غذای اصلی و پایه مردم بسیاری ازکشورهی جهان را تشکیل داده و روزانه قسمت اعظمی ازانرژی پروتئین املاح معدنی و ویتامینهای گروه B مورد نیاز آنها را تامین می نماید دردهه های اخیر مصرف جوش شیرین که باعث ورآمدن سریع خمیرنان و نمک اضافی که باعث جبران نواقص خمیر میشود درکشورمارواج پیدا کرده است بقایای جوش شیرین موجود درنان موجب کم خونی و مانع جذب کلسیم اهن و سایرعناصرضروری دردستگاه گوارش میشود و درصد نمک اضافی درنان میتواندباعث ایجادبیماریهای قلبی عروقی به خصوص افزایش فشارخون گردد هدف ازاین مطالعه بررسی وضعیت استفاده ازجوش شیرین و نمک درنانواییهای شهرستان مهر درسالهای ۱۳۹۰-۱۳۸۹ و پیشنهاد راه کارهای مناسب برای کاهش استفاده ازجوش شیرین و نمک درنان است این مطالعه مقعی توصیفی درسالهای ۹۰-۸۹ درشهرستان مهر انجام شده است دراین پژوهش متغیرهای جوش شیرین ونمک طعام مورد بررسی قرارگرفت جوش شیرین نان مطابق استاندارد شماره ۲۶۲۸ و میزان نمک مطابق استاندارد ۲۵۷۷ موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران اندازه گیری شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.