مقاله بررسی اثرات تنش خشکی ناشی از PEG بر صفات جوانه زنی ، تغییرات پرولین ،کربوهیدرات و آنزیمهای آنتی اکسیدانت در سه رقم گیاه دارویی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات تنش خشکی ناشی از PEG بر صفات جوانه زنی ، تغییرات پرولین ،کربوهیدرات و آنزیمهای آنتی اکسیدانت در سه رقم گیاه دارویی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات تنش خشکی ناشی از PEG بر صفات جوانه زنی ، تغییرات پرولین ،کربوهیدرات و آنزیمهای آنتی اکسیدانت در سه رقم گیاه دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات تنش خشکی ناشی از PEG بر صفات جوانه زنی ، تغییرات پرولین ،کربوهیدرات و آنزیمهای آنتی اکسیدانت در سه رقم گیاه دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات تنش خشکی ناشی از PEG بر صفات جوانه زنی ، تغییرات پرولین ،کربوهیدرات و آنزیمهای آنتی اکسیدانت در سه رقم گیاه دارویی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور ارزیابی تحمل به تنش خشکی سه رقم گیاه دارویی و طبقه بندی اجزاء جوانه زنی از نظر حساسیت به تنش خشکی آزمایشی در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۳ تکرار به اجرا درآمد تیمارها شامل رقم در ۳ سطح (رازیانه چای ترش گنگر فرنگی ) و تیمار خشکی در ۴ سطح ( شامل شاهد ، ۵و ۱۰ و ۱۵ دسی زیمنس بر متر) بود نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر خشکی در ارقام مورد آزمایش روی صفات مورد بررسی در سطح ۱% معنی دار بودو تعدادی از صفات مورد مطالعه شامل: درصد و سرعت جوانه زنی ، طول ریشه چه ، طول ساقه چه ، وزن مرطوب و خشک کل با افزایش سطوح خشکی روند کاهشی نشان داد وتنظیم کنن ده های اسمزی، پرولین و کربوهیدرات به تدریج و با افزایش سطوح خشکی روندی افزایشی را در اندام زمینی و هوایی نشان دادند بدین ترتیب که کمترینمیزان مربوط به سطح شاهد و بیشترین میزان مربوط به سطح خشکی ۱۵ دسی زیمنس بود . همچنین بررسی تغییرات آنزم های مورد مطالعه در دو قسمت اندامهای زمینی و اندامهای هوایی بیانگر افزایش میزان آنها در شرایط خشکی می باشد. در مجموع می توان چنین گفت که رقم چای ترش نسبت به تنش خشکی( بویژه تنش شدید ) پاسخ های سازشی مناسبی را در پیش گرفته تا از صدمات ناشی از آن محفوظ بماند . ورقم کنگر فرنگی نسبتا مقاوم و رقم رازیانه حساسترین رقم تعیین شده در این پژوهش می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.