مقاله تعیین تنوع ژنتیکی سودوموناسهای ایجاد کننده لکه قهوهای قارچ خوراکی در نواحی مرکزی و شمال شرقی ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین تنوع ژنتیکی سودوموناسهای ایجاد کننده لکه قهوهای قارچ خوراکی در نواحی مرکزی و شمال شرقی ایران دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین تنوع ژنتیکی سودوموناسهای ایجاد کننده لکه قهوهای قارچ خوراکی در نواحی مرکزی و شمال شرقی ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین تنوع ژنتیکی سودوموناسهای ایجاد کننده لکه قهوهای قارچ خوراکی در نواحی مرکزی و شمال شرقی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین تنوع ژنتیکی سودوموناسهای ایجاد کننده لکه قهوهای قارچ خوراکی در نواحی مرکزی و شمال شرقی ایران :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
بیماری لکه قهوهای قارچ خوراکی مهمترین بیماری باکتریایی قارچ تکمهای در ایران و جهان می باشد. این بیماری به عنوان یکی از عوامل کاهش کیفیت و کمیت در قارچ خوراکی تکمهای مطرح می باشد. عامل بیماری چند گونه سودوموناس بوده که عموماٌ، گونه tolaasii و در درجه بعدی گونه agarici به دفعات گزارش شده اند. به منظور تعیین ارتباط ژنتیکی میان جدایهها از روش REP-PCR و پرایمرهای ERIC و BOX استفاده شد. پس از مشخص کردن شرایط PCR و انجام واکنش، محصول بر روی ژل آگارز ۲% مشاهده شد. آنالیز نقوش الکتروفورزی محصولات PCR بر اساس وجود قطعات همسان و غیر همسان در جدایه ها با استفاده از ضریب تشابه جاکارد jaccard coefficient صورت گرفت. برای رسم درخت فیلوژنتیکی به روش UPGMA و با نرم افزار NTSYS رسم شد. براساس الگوی قطعات DNA جدایه در چندین گروه قرار گرفتند که نشان دهنده تنوع زیاد در میان جدایه ها و موثر بودن استفاده از انگشت نگاری DNA به روش REP-PC برای گروه بندی استرین ها می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.