مقاله بررسی عملکرد و برخی خصوصیات کیفی سه رقم فلفل بلوکی نارنجی در کشت گلخانهای در اصفهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عملکرد و برخی خصوصیات کیفی سه رقم فلفل بلوکی نارنجی در کشت گلخانهای در اصفهان دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عملکرد و برخی خصوصیات کیفی سه رقم فلفل بلوکی نارنجی در کشت گلخانهای در اصفهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد و برخی خصوصیات کیفی سه رقم فلفل بلوکی نارنجی در کشت گلخانهای در اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد و برخی خصوصیات کیفی سه رقم فلفل بلوکی نارنجی در کشت گلخانهای در اصفهان :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
فلفل یکی از سبزیهای مهم در جهان است. این گیاه دارای ارزش اقتصادی و غذایی بالایی میباشد. انتخاب رقم مناسب برای کشت در گلخانهها بسیار حائز اهمیت میباشد. این پژوهش به منظور دستیابی به رقم فلفل مناسب برای کشت و کار در شرایط گلخانههای اصفهان انجام شده است. در این مطالعه سه رقم تجاری فلفل بلوکی نارنجی، شامل ارقام آرانکیا، پارامو و نرسی، درشرایط کشت گلخانهای خاکی و در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در یکی از گلخانههای اصفهان مورد بررسی قرارگرفت. بوتهها از نظر عملکرد هفتگی به منظور یکنواختی تولید، تعداد لوب در میوه، طول میوه، قطر میوه و ضخامت پریکاپ مورد ارزیابی قرار گرفتند که از نظر تعداد لوب در میوه و ضخامت پریکاپ اختلاف معنی داری بین ارقام مشاهده نشد، ولی از لحاظ عملکرد، طول میوه و قطر میوه اختلاف معنی داری بین این ارقام دیده شد . رقم آرانکیا طول و قطر و ضخامت بیشتری از سایرین داشت و شکل آن بلوکی کامل و درشت تر بود. فلفل پارامو کمی کشیده تر از سایرین بود ولی قطر کمتری داشت. نتایج مقایسه میانگینها و تجزیه واریانس مشخص نمود که بیشترین عملکرد مربوط به رقم آرانکیا، کمترین مربوط به رقم نرسی میباشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.