مقاله پاسخ های گیاه دارویی رزماری به افزایش تشعشع فرابنفش UV-A با تغییر در صفات اگروموفولوژیکی ، تولید ترکیبات فنلی و ویژگی های ضد اکسایشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پاسخ های گیاه دارویی رزماری به افزایش تشعشع فرابنفش UV-A با تغییر در صفات اگروموفولوژیکی ، تولید ترکیبات فنلی و ویژگی های ضد اکسایشی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پاسخ های گیاه دارویی رزماری به افزایش تشعشع فرابنفش UV-A با تغییر در صفات اگروموفولوژیکی ، تولید ترکیبات فنلی و ویژگی های ضد اکسایشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پاسخ های گیاه دارویی رزماری به افزایش تشعشع فرابنفش UV-A با تغییر در صفات اگروموفولوژیکی ، تولید ترکیبات فنلی و ویژگی های ضد اکسایشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پاسخ های گیاه دارویی رزماری به افزایش تشعشع فرابنفش UV-A با تغییر در صفات اگروموفولوژیکی ، تولید ترکیبات فنلی و ویژگی های ضد اکسایشی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
برخلاف حیوانات، گیاهان قادر به حرکت نمی باشند بنابراین باید خود را با شرایط محیطی سازگار نمایند. در فرایندهای مربوط به سازگار شدن ، متابولیت های ثانویه گیاهی از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند و برخی از آنها (به ویژه در گیاهان دارویی) می توانند برای سلامتی انسان سودمند باشند. تابش نور فرابنفش (UV) باعث تحریک سنتز برخی از متابولیت های ثانویه در گیاهان می شود. بدین منظور در مطالعه حاضر، اثرات (۳۶۰nm) UV-A بر محتوای ترکیبات فنلی ، خاصیت آنتی اکسیدانی و برخی از صفات اگرومورفولوژیکی گیاه دارویی و معطر رزماری (Rosmarinus officinalis L) مورد بررسی قرار گرفت. از این رو در یک آزمایش گلخانه ای گیاهان به مدت ۴۰ روز هر روز ۱، ۲ و ۴ ساعت توسط پرتودهی اشعه فرابنفش تیمار شدند. وزن خشک گیاهان در اثر تابش فرابنفش کاهش یافت و بیشترین وزن خشک در گیاه شاهد مشاهده شد. تابش به مدت ۴ ساعت، بیشترین فنل کل، فلاونوئید و فعالیت ضد اکسایشی (انتی اکسیدانی) را سبب گشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.