مقاله بررسی اثر بی خاکورزی در گندم کشت شده بر روی پشته های کشت قبلی (ذرت) بر سبز شدن گندم و رویش علف های هرز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر بی خاکورزی در گندم کشت شده بر روی پشته های کشت قبلی (ذرت) بر سبز شدن گندم و رویش علف های هرز دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر بی خاکورزی در گندم کشت شده بر روی پشته های کشت قبلی (ذرت) بر سبز شدن گندم و رویش علف های هرز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر بی خاکورزی در گندم کشت شده بر روی پشته های کشت قبلی (ذرت) بر سبز شدن گندم و رویش علف های هرز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر بی خاکورزی در گندم کشت شده بر روی پشته های کشت قبلی (ذرت) بر سبز شدن گندم و رویش علف های هرز :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

به منظور بررسی اثر بی خاکورزی در کاشت گندم آبی در تناوب با ذرت دانه ای در خوزستان ، آزمایشی در سال زراعی ۸۷-۱۳۸۶ در مزرعه ای در جنوب شهرستان شوشتر اجرا گردید . آزمایش به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام گرفت . فاکتورهای آزمایش شامل سه روش خاکورزی و کاشت ، شامل بی خاکورزی و کاشت بر روی پشته های باقی مانده از کاشت ذرت و کاشت بدر در سه خط به وسیله کارنده جیران صنعت (بی خاکورزی) ، خاکورزی مرسوم با گاو آهن برگردان دار و دو بار دیسک و کاشت بذر در سه خط با خطی کار جیران صنعت به صورت جوی پشته (کاشت جوی و پشته ای) و خاکورزی مرسوم با گاوآهن برگردان دار و دو بار دیسک و کاشت بذر به وسیله خطی کار تاکا به صورت مسطح با فاصله خطوط ۱۲ سانتیمتر (کاشت مرسوم) به عنوان فاکتور اول و تراکم کاشت بذر گندم رقم چمران در سه سطح ۱۷۰ ، ۱۸۵ و ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار به عنوان فاکتور دوم بودند . نتایج نشان داد از نظر درصد سبز شدن بذرها ، تعداد پنجه در بوته ، شاخص سطح برگ و تراکم علف های هرز ، تفاوت معنی داری بین روش های کاشت وجود نداشت . روش بی خاکورزی از نظر درصد سبز شدن و شاخص سطح برگ به ترتیب با ۷۶،۵% و ۵،۸۳ بیشترین و از نظر تراکم علف های هرز با ۱۲،۳۹ بوته در متر مربع کمترین مقادیر و روش کاشت مرسوم کاشت پشته ای با ۱،۴۸ پنجه در بوته بیشترین مقدار پنجه زنی را داشتند . در بررسی فاکتور تراکم کاشت ، تفاوت معنی داری در سطح ۵% بین سطوح فاکتور تراکم کاشت بذر در صفات شاخص سطح برگ و تعداد پنجه بوته مشاهده شده است . تفاوت معنی داری در سطح ۵% بین سطوح تراکم در ارزیابی صفات تعداد پنجه و درصد سبز شدن مشاهده گردید و سطح تراکم ۱۷۰ کیلوگرم بر هکتار با ۱،۷۱ پنجه و سطح ۲۰۰ کیلوگرم بر هکتار با ۷۶،۵% بیشترین نتایج را داشتند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.