Effect of pH on flow behavior of milk protein–soluble fraction of Iranian native gums (Persian or tragacanth) complexes


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 Effect of pH on flow behavior of milk protein–soluble fraction of Iranian native gums (Persian or tragacanth) complexes دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد Effect of pH on flow behavior of milk protein–soluble fraction of Iranian native gums (Persian or tragacanth) complexes  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی Effect of pH on flow behavior of milk protein–soluble fraction of Iranian native gums (Persian or tragacanth) complexes،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن Effect of pH on flow behavior of milk protein–soluble fraction of Iranian native gums (Persian or tragacanth) complexes :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

Charged polysaccharides can link to negatively charged proteins via electrostatic interaction which prevent aggregation and precipitation of proteins at isoelectric pH. However, attachment of proteins and polysaccharides either may lead to formation of soluble complexes or cause coacervation. Therefore, in the present study, the appropriate ratios of milk proteins–soluble fraction of Iranian native gums to formation of soluble complexes over a wide range of pH (2–۶) were investigated. Besides, the effect of pH variation (2, 3, 4, 5 and 6) on the rheological properties of complexes was studied. Based on our results, the appropriate ratio of soluble complex formation for sodium caseinate–soluble fraction of Persian gum, sodium caseinate–soluble fraction of tragacanth, whey protein isolate–soluble fraction of Persian gum, and whey protein isolate–soluble fraction of tragacanth were 0.4:0.6, 0.4:0.6, 0.4:2 and 0.4:1%, respectively. Furthermore, it was observed that whole samples exhibited shear thinning behavior (except the samples contained Persian gum at pH 2 and 3). Moreover, appropriate rheological model for milk proteins–soluble fraction of tragacanth was Power law, independent of pH and gum concentration; whereas, pH and the concentration of gum affected the flow behavior of soluble fraction of milk protein–Persian gum complexes

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.