خواص عملکردی پروتیین های سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
خواص عملکردی پروتیین های سویا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد خواص عملکردی پروتیین های سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خواص عملکردی پروتیین های سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن خواص عملکردی پروتیین های سویا :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
علاقه مصرف کنندگان به غذاهای سالم افزایش یافته است و در این بین، پروتیین های سویا جایگاه ویژه ای دارند. سویا ماده غذایی چندکاره و منبع غنی مواد مغذی اساسی است. همچنین منبع عالی پروتیین با کیفیت بالا در مقایسه با سایر پروتیین های گیاهی است و برای تمام سنین مناسب می باشد. ایزوله ها و تغلیظ شده های پروتیین سویای خوراکی به ترتیب در سال ۱۹۵۷ و ۱۹۵۹ معرفی شدند و در سال های بعد، استفاده از این محصولات به عنوان اجزاء طیف وسیعی از مواد غذایی ایده آل و مهندسی شده افزایش یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.