مقاله بررسی ویژگیهای هیدروژئوشیمیایی و طبقهبندی کیفی منابع آب زیرزمینی دشت هرزندات برای مصارف مختلف با استفاده از روشهای هیدروشیمیایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ویژگیهای هیدروژئوشیمیایی و طبقهبندی کیفی منابع آب زیرزمینی دشت هرزندات برای مصارف مختلف با استفاده از روشهای هیدروشیمیایی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ویژگیهای هیدروژئوشیمیایی و طبقهبندی کیفی منابع آب زیرزمینی دشت هرزندات برای مصارف مختلف با استفاده از روشهای هیدروشیمیایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگیهای هیدروژئوشیمیایی و طبقهبندی کیفی منابع آب زیرزمینی دشت هرزندات برای مصارف مختلف با استفاده از روشهای هیدروشیمیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ویژگیهای هیدروژئوشیمیایی و طبقهبندی کیفی منابع آب زیرزمینی دشت هرزندات برای مصارف مختلف با استفاده از روشهای هیدروشیمیایی :
تعداد صفحات :۲۴
زمینه و هدف: در دشت هرزندات به دلیل کمبود بارندگی همواره یکی از چالشها برای فعالیتهای انسانی، کمبود منابع آب و یا نبود منابع مناسب است. هدف از این پژوهش بررسی هیدروژئوشیمی، نابهنجاریهای هیدروژئوشیمیایی و تعیین کاربری (مصارف مختلف شرب، کشاورزی و صنعت) آبهای زیرزمینی منطقهی مورد مطالعه است.
روش بررسی: با توجه به منابع محدود آبی در دشت هرزندات، ۱۶ نمونه آب زیرزمینی از چاهها، چشمهها و قنوات جمعآوری شده که نمونهبرداری و تجزیه و تحلیل شیمیایی آنها با روشهای استاندارد صورت گرفته است.
یافتهها: نتایج دیاگرام پایپر نشان میدهد که تیپ آب شور در منابع آب زیرزمینی دشت هرزندات تیپ غالب میباشد. محاسبهی شاخص اشباع کانیهای اصلی آب زیرزمینی، تعامل آب و سنگ و حالت اشباع و فوق اشباع بودن نسبت به کانیهای دولومیت، کلسیت و آراگونیت را نشان میدهد. بر اساس طبقهبندی کیفی انجام شده، آبهای منطقهی مورد مطالعه از نظر شرب در محدودهی متوسط تا کاملاً نامطبوع هستند و از نقطه نظر کشاورزی در ردهی آبهای شور قرار گرفته و جهت آبیاری نامناسب هستند. از لحاظ مصارف صنعتی نیز برخی از منابع آب دارای خاصیت رسوبگذاری و بخشی نیز خورنده هستند، ولی اکثر نمونههای آب زیرزمینی دارای خصوصیت پوسته گذاری بوده و جهت مصارف صنعتی نامناسب میباشند.
نتیجه گیری: نتایج این بررسی حاکی از آن است که اغلب آبهای کیفیت پایین از نظر شرب، کشاورزی و صنعت در بخشهای مرکزی و شمالی دشت وجود دارند. همچنین بر اساس نتایج حاصل از نمودار گیبس، فرآیندهایی مانند هوازدگی شیمیایی کانیهای تشکیل دهندهی سنگ و تبخیر بر روی کیفیت آب زیرزمینی دشت هرزندات مؤثر میباشند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.