مقاله تاثیرتنش خشکی و برهم‌کنش آن با آسکوربات و جیبرلین بر پارامترهای رشد و رنگیزه‌های فتوسنتزی گیاه دارویی بادرشبو Dracocephalum moldavica L.


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیرتنش خشکی و برهم‌کنش آن با آسکوربات و جیبرلین بر پارامترهای رشد و رنگیزه‌های فتوسنتزی گیاه دارویی بادرشبو Dracocephalum moldavica L. دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرتنش خشکی و برهم‌کنش آن با آسکوربات و جیبرلین بر پارامترهای رشد و رنگیزه‌های فتوسنتزی گیاه دارویی بادرشبو Dracocephalum moldavica L.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرتنش خشکی و برهم‌کنش آن با آسکوربات و جیبرلین بر پارامترهای رشد و رنگیزه‌های فتوسنتزی گیاه دارویی بادرشبو Dracocephalum moldavica L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرتنش خشکی و برهم‌کنش آن با آسکوربات و جیبرلین بر پارامترهای رشد و رنگیزه‌های فتوسنتزی گیاه دارویی بادرشبو Dracocephalum moldavica L. :

تعداد صفحات :۲۴

تنش خشکی باعث خسارات اکسیداتیو در سلول گیاهی می‌شود. آسکوربات به عنوان یک آنتی‌اکسیدان و جیبرلین به عنوان یک هورمون می‌توانند تاثیر تنش خشکی در گیاه را کاهش دهند. در این پژوهش، اثر تنش خشکی و برهم‌کنش آن با آسکوربات و جیبرلین بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی گیاه دارویی بادرشبو(Dracocephalum moldavica L.)در شرایط گلدانی ودر فضای آزاد با چهار تکرار صورت گرفت. فاکتورهای اصلی، اعمال سه سطح تنش ( FC , 2/3FC , 1/3FC ) و استفاده از هورمون جیبرلین و آسکوربات، فاکتورهای فرعی بودند. تاثیر تنش خشکی و برهم‌کنش آن با آسکوربات و جیبرلین بر پارامترهای رشد (طول ریشه و اندام هوایی، وزن تر و خشک ریشه و اندام هوایی، سطح برگی و تعداد برگ)، میزان کلروفیل‌های a وb و کاروتنوئیدها (گزانتوفیل وβ-کاروتن) مورد سنجش قرارگرفت. نتایج به دست آمده نشان می‌دهد که وزن تر و خشک اندام هوایی، سطح برگی و کلروفیل‌هایa و b بخش‌هایی است که تحت تنش شدید (۱/۳ ظرفیت زراعی)، کاهش معنی‌داری پیدا می‌کنند. استفاده از آسکوربات و جیبرلین در شرایط تنش خشکی، بر صفات فوق، اثر مثبت ومعنی‌دار داشته و اثرات تنش را کاهش می‌دهد. میزان β – کاروتن و گزانتوفیل در شرایط تنش ملایم (۲/۳ ظرفیت زراعی) افزایش چشمگیر پیدا می‌کنند تا اثرات تنش را کاهش دهند، ولی با افزایش تنش، میزان آن‌ها نیز کاهش می‌یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.