مقاله بهبود ارزش تغذیه‌ای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهبود ارزش تغذیه‌ای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود ارزش تغذیه‌ای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود ارزش تغذیه‌ای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود ارزش تغذیه‌ای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت :

تعداد صفحات :۲۸

جلبک­ های تک‌ سلولی به­ عنوان فیتوپلانکتون منابع مهم و کارآمدی در تغذیه لاروها و آبزیانی نظیر ماهی و میگو می­ باشند. در این تحقیق ارزیابی شاخص‌های سرعت تکثیر، مقدار رنگدانه‌ها، میزان قند و پروتئین دو گونه جلبک Dunaliella salina وD. bardawil در درون سه محیط کشت Ramaraj(R), Johnson(J), Shaish(S) انجام شد و نتایج مورد مطالعه قرار گرفتند. در هر سه محیط، سرعت رشد سلول­ ها در ۱ مولار نمک NaCl، بیش از ۲ و سرعت تکثیر در گونه D. salina نیز تقریباً در حدود دو برابر گونه bardawil .D بود. تاثیر تیمار محیط­ کشت در تحریک تقسیمات سلولی، غالباً با برتری محیط J، سپس S و نهایتاً R مشاهده گردید. در مولاریته ۱، بیشترین سرعت رشد ویژه جلبک، در محیط ­کشت ­های J و S و در مولاریته ۲ در محیط J همگی تا روز ۸، مشاهده گردید. حجم سلولی در گونه D. bardawil دو برابر گونه D. salina و بیشترین افزایش حجم سلولی در ۲مولار، برای هر دو گونه، در محیط کشت S مشاهده شد. تغییرات مقدار وزن تر و خشک، با الگوی تقریباً افزایشی در طول زمان، بویژه در دو محیط­کشت S و J و با برتری تاثیر مثبت محیط ­کشت S دنبال شد. بیشترین میزان کاروتنوئیدکل بر میلی‌لیتر و بر وزن خشک در ۱مولار D. bardawil، به ­ترتیب در محیط‌ های S و R مشاهده گردید. تغییرات بتاکاروتن بر اثر مولاریته و نوع محیط­کشت، الگویی تقریباً مشابه کاروتنوئید کل داشت. بیشترین مقدار کلروفیل بر میلی­ لیتر در محیط ­های S و J و بیشترین مقدار این شاخص بر وزن خشک، در محیط R مشاهده گردید. بیشترین تاثیر در افزایش مقدار پروتئین سلول­ ها مربوط به محیط J بود که با تاثیر القایی بالاتر محیط R در تولید قند کل، تفاوت داشت. به­ طور کلی یافته ­ها، تاثیر معنی‌دار نوع محیط­ کشت و میزان غلظت نمک، بر افزایش مواد مغذی جلبک تک­سلولی آب شور را علاوه بر نوع گونه، پیشنهاد می­ کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.