مقاله ارزیابی کمی اثر فعالیت های آبخیزداری بر ترسیب و ذخیر? کربن به منظور کاهش تغییرات اقلیمی (مطالع? موردی: حوض? آبخیز پررود- سرشاخ? حوض? آبخیز شاهرود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی کمی اثر فعالیت های آبخیزداری بر ترسیب و ذخیر? کربن به منظور کاهش تغییرات اقلیمی (مطالع? موردی: حوض? آبخیز پررود- سرشاخ? حوض? آبخیز شاهرود) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کمی اثر فعالیت های آبخیزداری بر ترسیب و ذخیر? کربن به منظور کاهش تغییرات اقلیمی (مطالع? موردی: حوض? آبخیز پررود- سرشاخ? حوض? آبخیز شاهرود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کمی اثر فعالیت های آبخیزداری بر ترسیب و ذخیر? کربن به منظور کاهش تغییرات اقلیمی (مطالع? موردی: حوض? آبخیز پررود- سرشاخ? حوض? آبخیز شاهرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کمی اثر فعالیت های آبخیزداری بر ترسیب و ذخیر? کربن به منظور کاهش تغییرات اقلیمی (مطالع? موردی: حوض? آبخیز پررود- سرشاخ? حوض? آبخیز شاهرود) :

تعداد صفحات :۲۱

به‌منظور ارزیابی کمی اثر فعالیت‌های مختلف آبخیزداری بر ترسیب و ذخیر کربن، نمونه‌برداری از پوشش گیاهی، لاشبرگ و خاک برای هر یک از تیمارها در ۱۰ منطقه از حوض مطالعه‌شده، که معرف تغییرات و نوسانات خاک و پوشش گیاهی بود، به روش سیستماتیک- تصادفی با استفاده از ۱۰ ترانسکت و ۱۰۰ پلات صورت گرفت. نتایج نشان داد در هم تیمارها خاک بیشترین تأثیر را در ترسیب کربن اکوسیستم دارد. لاشبرگ کمترین مشارکت را در بین اجزای سهیم در ترسیب کربن کل در هم تیمارها داشته است. علوفه‌کاری و کپه‏کاری به‌ترتیب با ۱۵۲ و ۱۴۸ کیلوگرم در هکتار بیشترین و تیمار بذرپاشی با ۷۴ کیلوگرم در هکتار کمترین ترسیب کربن توسط لاشبرگ را داشته‏اند. در نهایت، نتایج این تحقیق نشان داد مراتع طبیعی، که وضعیت خوبی از نظر پوشش گیاهی و خاک دارند، در هر دو عمق خاک و همچنین به‌طور کلی (خاک+ بیوماس گیاهی+ لاشبرگ) با ۸۴/۶۴۷ تن در هکتار تا عمق ۵۰ سانتی‌متری خاک بیشترین و سدهای سنگی ملاتی با ۳۵/۱۶۹ تن در هکتار تا عمق ۵۰ سانتی‌متری خاک کمترین مقدار ترسیب کربن کل را دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.