مقاله تاثیر کربن فعال تولید شده از مخروط های درخت کاج در کاهش پارامترهای شوری آب آبیاری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر کربن فعال تولید شده از مخروط های درخت کاج در کاهش پارامترهای شوری آب آبیاری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر کربن فعال تولید شده از مخروط های درخت کاج در کاهش پارامترهای شوری آب آبیاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کربن فعال تولید شده از مخروط های درخت کاج در کاهش پارامترهای شوری آب آبیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر کربن فعال تولید شده از مخروط های درخت کاج در کاهش پارامترهای شوری آب آبیاری :
تعداد صفحات :۱۸
شوری آب آبیاری یکی از عوامل مهم در شور شدن خاک، کاهش نفوذپذیری خاک و کاهش محصولات زراعی میباشد و یافتن روشهای نوین با هزینه کم در کاهش شوری آب آبیاری اجتنابناپذیر است. هدف کلی این تحقیق تولید کربن فعال از مخروطهای درخت کاج و ارزیابی کاربرد آن در جذب یونهای عامل شوری آب آبیاری بود. آزمایشهای جذب در سیستم ناپیوسته انجام شد و تأثیر پارامترهای مؤثر بر جذب شامل زمان تماس، غلظت اولیه یونهای شوری در آب، ایزوترم و سینتیک جذب و همچنین تأثیر جذب بر پارامترهای کیفیت آب آبیاری شامل EC، TDS، TH و SAR مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که جاذب کربن فعال تهیهشده از مخروطهای درختان کاج میتواند ۵/۲۱ درصد از یونهای عامل شوری در هدایت الکتریکی ۴/۲۰ دسی زیمنس بر متر را جذب کند و در هدایت الکتریکیهای ۴/۱۰ و ۶/۵ دسی زیمنس بر متر، درصد جذب یونهای عامل شوری به ترتیب به ۳/۱۴ و ۷ درصد رسیده است. سینتیک و ایزوترم جذب یونهای شوری به ترتیب از مدل شبه مرتبه دوم و ایزوترم فروندلیچ پیروی کرد. همچنین بیشترین کاهش TH و SAR آب آبیاری در شوری ۴/۲۰ دسیزیمنس بر متر مشاهده گردید که به ترتیب ۴/۱۴ و ۸/۱۴ درصد کاهش یافتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.