مقاله تغییرات زمانی کربن زی‌تود? میکروبی و سهم میکروبی در تود? راش آمیخته (مطالع? موردی: طرح جنگلداری دکتر بهرام‌نیا-گرگان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تغییرات زمانی کربن زی‌تود? میکروبی و سهم میکروبی در تود? راش آمیخته (مطالع? موردی: طرح جنگلداری دکتر بهرام‌نیا-گرگان) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات زمانی کربن زی‌تود? میکروبی و سهم میکروبی در تود? راش آمیخته (مطالع? موردی: طرح جنگلداری دکتر بهرام‌نیا-گرگان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات زمانی کربن زی‌تود? میکروبی و سهم میکروبی در تود? راش آمیخته (مطالع? موردی: طرح جنگلداری دکتر بهرام‌نیا-گرگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات زمانی کربن زی‌تود? میکروبی و سهم میکروبی در تود? راش آمیخته (مطالع? موردی: طرح جنگلداری دکتر بهرام‌نیا-گرگان) :

تعداد صفحات :۲۱

کربن زی‌توده و سهم میکروبی خاک از شاخص‌های زیستی حساس به تغییرات ایجاد‌شده در بوم‌سازگان‌هاست که در بررسی کیفیت خاک به آنها توجه می‌شود. این پژوهش با هدف بررسی اثر اجرای شیو جنگل‌شناسی تک‌گزینی در سال ۱۳۹۲ بر تغییرات ماهانه و فصلی کربن زی‌توده و سهم میکروبی در تود راش آمیخته انجام گرفت. به ‌این منظور دو تود دخالت‌نشده (تود شاهد) و مدیریت‌شده به‌ شیو تک‌گزینی از جنگل آموزشی- پژوهشی دکتر بهرام‌نیای گرگان انتخاب شد. در هر یک از توده‌ها، شش قطعه‌ نمونه (سه قطعه‌ نمونه در زیر تاج‌پوشش و سه قطعه‌ نمونه در روشنه‌هایی با مساحت حدود ۴۰۰ متر مربع) با ابعاد ۳ در ۳ متر مستقر شد. نمونه‌برداری از عمق ۱۰-۰ سانتی‌متری خاک به‌صورت ماهانه و به‌مدت یک سال در سه نقط تصادفی از قطعات نمونه انجام گرفت و برای هر نمونه کربن زی‌تود میکروبی، کربن آلی، دما و رطوبت خاک تعیین شد. نتایج نشان داد با وجود تغییرات اندک در کربن آلی خاک (۴/۵۵-۳/۰۱ درصد در تود شاهد و ۴/۵۱-۳/۴ درصد در تود مدیریت‌شده)، کربن زی‌تود میکروبی و سهم میکروبی در فصول و ماه‎های مختلف سال نوسان زیادی داشتند. در فصول پاییز و بهار بیشینه و در زمستان و تابستان کمینه کربن زی‌تود میکروبی مشاهده شد. میانگین سالان کربن زی‌تود میکروبی در توده‌های شاهد (۲۲/۶۶ ± 933/56 میلی‌گرم بر کیلوگرم خاک خشک) و مدیریت‌شده (۲۲/۹۲ ± 940/44 میلی‌گرم بر کیلوگرم خاک خشک) از نظر آماری مشابه بود. نتایج بیانگر پتانسیل تود مدیریت‌شده در حفظ تعادل پس از اجرای شیو تک‌گزینی و موفقیت در اجرای صحیح این شیوه براساس این شاخص‌های زیستی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.