مقاله بررسی آلودگی دست کسبه به عوامل باکتریولوژیک در شهر کرد ۱۳۸۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آلودگی دست کسبه به عوامل باکتریولوژیک در شهر کرد ۱۳۸۲ دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلودگی دست کسبه به عوامل باکتریولوژیک در شهر کرد ۱۳۸۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی دست کسبه به عوامل باکتریولوژیک در شهر کرد ۱۳۸۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی دست کسبه به عوامل باکتریولوژیک در شهر کرد ۱۳۸۲ :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

آلودگی مواد غذایی به عوامل پاتوژن از مزرعه شروع و تا میز غذاخوری ادامه می یابد. یکی از عمده ترین راههای آلودگی مواد غذایی، آلودگی ثانویه می باشد. آلودگی ثانویه می تواند از طرق مختلفی به غذاها انتقال یابد که یکی از شایعترین آنها دستهای آلوده فرد تهیه، توزیع و حتی مصرف کننده مواد غذایی می باد. با عنایت به مطالب فوق، طرح بررسی آلودگی دست کسبه به عوامل باکتریولوژیک در قالب یک دوره یکساله برنامه ریزی و اجرا گردید. در این طرح از دست تعدادی از افراد شاغل در صنوف خواربار فروشی، سبزی و میوه فروشی، ساندویچی، بستنی فروشی و قنادی و رستوران بوسیله شستشو با آب نمونه برداری شد. سپس آب مذکور بر محیط کشت EMB و ژلوز خوندار کشت داده شد و نتایج پس از ۲۴ ساع ارزیابی و کشت تقریقی شده و در نهایت باکتریهای پاتوژن شناسایی گردیدند. و فراوانی آنها بررسی شد. نتایج نشان داد که بین وضعیت مطلوب بهداشتی مغازه و آلودگی دست رابطه آماری معنی داری وجود دارد. (P<0.01) همچنین بین آلودگی دست (پس از آموزش) و برخی عوامل مانند استفاده از آب (P<0.001) و استفاده از آب و صابون برای شستشوی دست ارتباط معنی دار آماری وجود داشت. (P<0.0001)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.