مقاله ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میو? انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میو? انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میو? انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میو? انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میو? انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک :

تعداد صفحات :۱۷

در سال‌های اخیر تقاضا برای محصولات ارگانیک به دلیل ارزش غذایی بالا و سالم‌تر بودن آن‌ها به‌سرعت در حال افزایش است. در این پژوهش تأثیر نظام مدیریت باغ به روش‌های ارگانیک، تلفیقی و متداول بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میو انار رقم رباب شیراز طی ۹۰ روز انبارداری در دمای ۵ درج سلسیوس بررسی شد. صفاتی مانند کاهش وزن، ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی میو انار در زمان برداشت، ۴۵ و ۹۰ روز پس از آغاز انبارداری ارزیابی شدند. نتایج نشان داد، درصد کاهش وزن میوه‌های ارگانیک به‌طور معنی‌داری کمتر از میوه‌های نظام مدیریت متداول و تلفیقی بود. میزان مواد جامد محلول (TSS) و اسید قابل عیارسنجی یا تیتراسیون (TA) در میوه‌های تولیدشده به روش متداول بیشتر و نسبت TSS/TA کمتر از میوه‌های ارگانیک بود. بالاترین نسبت TSS/TA از میوه‌های نظام مدیریت تلفیقی به دست آمد. درحالی‌که میزان فنل، فلاونوئید کل، آنتوسیانین کل و ظرفیت پاداکسندگی (آنتی‌اکسیدانی) در زمان برداشت و در مدت انبارداری در میوه‌های ارگانیک بیشتر بود. برخلاف ترکیب‌های فنلی، میزان آنتوسیانین در مدت انبارداری افزایش یافت. در کل، میوه‌های ارگانیک افزون بر داشتن ارزش غذایی بالاتر انبارمانی بیشتری دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.