مقاله ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میو? انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میو? انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میو? انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میو? انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میو? انار رقم رباب شیراز تولیدشده در نظام کشت متداول، تلفیقی و ارگانیک :
تعداد صفحات :۱۷
در سالهای اخیر تقاضا برای محصولات ارگانیک به دلیل ارزش غذایی بالا و سالمتر بودن آنها بهسرعت در حال افزایش است. در این پژوهش تأثیر نظام مدیریت باغ به روشهای ارگانیک، تلفیقی و متداول بر قابلیت انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میو انار رقم رباب شیراز طی ۹۰ روز انبارداری در دمای ۵ درج سلسیوس بررسی شد. صفاتی مانند کاهش وزن، ویژگیهای کیفی و بیوشیمیایی میو انار در زمان برداشت، ۴۵ و ۹۰ روز پس از آغاز انبارداری ارزیابی شدند. نتایج نشان داد، درصد کاهش وزن میوههای ارگانیک بهطور معنیداری کمتر از میوههای نظام مدیریت متداول و تلفیقی بود. میزان مواد جامد محلول (TSS) و اسید قابل عیارسنجی یا تیتراسیون (TA) در میوههای تولیدشده به روش متداول بیشتر و نسبت TSS/TA کمتر از میوههای ارگانیک بود. بالاترین نسبت TSS/TA از میوههای نظام مدیریت تلفیقی به دست آمد. درحالیکه میزان فنل، فلاونوئید کل، آنتوسیانین کل و ظرفیت پاداکسندگی (آنتیاکسیدانی) در زمان برداشت و در مدت انبارداری در میوههای ارگانیک بیشتر بود. برخلاف ترکیبهای فنلی، میزان آنتوسیانین در مدت انبارداری افزایش یافت. در کل، میوههای ارگانیک افزون بر داشتن ارزش غذایی بالاتر انبارمانی بیشتری دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.