مقاله تأثیر محلول‌پاشی سیلیکات کلسیم بر میزان کلسیم، محتوای پاداکسند? کل و برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میو? دو رقم توت‌فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر محلول‌پاشی سیلیکات کلسیم بر میزان کلسیم، محتوای پاداکسند? کل و برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میو? دو رقم توت‌فرنگی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر محلول‌پاشی سیلیکات کلسیم بر میزان کلسیم، محتوای پاداکسند? کل و برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میو? دو رقم توت‌فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر محلول‌پاشی سیلیکات کلسیم بر میزان کلسیم، محتوای پاداکسند? کل و برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میو? دو رقم توت‌فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر محلول‌پاشی سیلیکات کلسیم بر میزان کلسیم، محتوای پاداکسند? کل و برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میو? دو رقم توت‌فرنگی :

تعداد صفحات :۲۶

افزایش کمی و کیفی میوه‌ها و ویژگی‌های تغذیه‌ای آن‌ها، نقش مهمی در بازارپسندی و درآمد باغداران دارد. سیلیکون و کلسیم از جمله عنصرهایی هستند که می­توانند نقش مؤثری در بهبود کیفیت میوه‌های تولیدی داشته باشند. این پژوهش برای ارزیابی تأثیر محلول‌پاشی سیلیکات کلسیم (۵۰،۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی­گرم در لیتر) بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی، محتوای پاداکسند (آنتی‌اکسیدان) کل و میزان کلسیم میو دو رقم توت‌فرنگی (کاماروسا و سلوا) انجام شد. آزمایش به‌صورت فاکتوریل در قالب طرح آماری بلوک کامل تصادفی با پنج تکرار انجام شد. نتایج نشان داد، طول میوه، نسبت طول به عرض میوه، وزن تر و خشک میوه و میزان ویتامین ث در رقم کاماروسا بیشتر از رقم سلوا بود. میزان سفتی،TA ، TSS، محتوای فنل و پاداکسند کل، میزان کلسیم بافت میوه و میزان فعالیت آنزیم کاتالاز در رقم سلوا به‌طور معنی‌داری بیشتر از رقم کاماروسا بود. با کاربرد سیلیکات کلسیم طول میوه، وزن تر و خشک میوه، میزان سفتی، میزان ویتامین ث، TSS، TA، محتوای فنل و پاداکسند کل، میزان کلسیم میوه و فعالیت آنزیم کاتالاز افزایش یافت. یافته­های این پژوهش نشان داد، محلول­پاشی سیلیکات کلسیم در بالاترین غلظت مورد استفاده در این آزمایش (۲۰۰ میلی­گرم در لیتر)، بیشترین تأثیر را در بهبود ویژگی‌های کمی و کیفی میو توت‌فرنگی داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.