مقاله تأثیر محلولپاشی سیلیکات کلسیم بر میزان کلسیم، محتوای پاداکسند? کل و برخی ویژگیهای کمی و کیفی میو? دو رقم توتفرنگی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر محلولپاشی سیلیکات کلسیم بر میزان کلسیم، محتوای پاداکسند? کل و برخی ویژگیهای کمی و کیفی میو? دو رقم توتفرنگی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر محلولپاشی سیلیکات کلسیم بر میزان کلسیم، محتوای پاداکسند? کل و برخی ویژگیهای کمی و کیفی میو? دو رقم توتفرنگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر محلولپاشی سیلیکات کلسیم بر میزان کلسیم، محتوای پاداکسند? کل و برخی ویژگیهای کمی و کیفی میو? دو رقم توتفرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر محلولپاشی سیلیکات کلسیم بر میزان کلسیم، محتوای پاداکسند? کل و برخی ویژگیهای کمی و کیفی میو? دو رقم توتفرنگی :
تعداد صفحات :۲۶
افزایش کمی و کیفی میوهها و ویژگیهای تغذیهای آنها، نقش مهمی در بازارپسندی و درآمد باغداران دارد. سیلیکون و کلسیم از جمله عنصرهایی هستند که میتوانند نقش مؤثری در بهبود کیفیت میوههای تولیدی داشته باشند. این پژوهش برای ارزیابی تأثیر محلولپاشی سیلیکات کلسیم (۵۰،۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیگرم در لیتر) بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی، محتوای پاداکسند (آنتیاکسیدان) کل و میزان کلسیم میو دو رقم توتفرنگی (کاماروسا و سلوا) انجام شد. آزمایش بهصورت فاکتوریل در قالب طرح آماری بلوک کامل تصادفی با پنج تکرار انجام شد. نتایج نشان داد، طول میوه، نسبت طول به عرض میوه، وزن تر و خشک میوه و میزان ویتامین ث در رقم کاماروسا بیشتر از رقم سلوا بود. میزان سفتی،TA ، TSS، محتوای فنل و پاداکسند کل، میزان کلسیم بافت میوه و میزان فعالیت آنزیم کاتالاز در رقم سلوا بهطور معنیداری بیشتر از رقم کاماروسا بود. با کاربرد سیلیکات کلسیم طول میوه، وزن تر و خشک میوه، میزان سفتی، میزان ویتامین ث، TSS، TA، محتوای فنل و پاداکسند کل، میزان کلسیم میوه و فعالیت آنزیم کاتالاز افزایش یافت. یافتههای این پژوهش نشان داد، محلولپاشی سیلیکات کلسیم در بالاترین غلظت مورد استفاده در این آزمایش (۲۰۰ میلیگرم در لیتر)، بیشترین تأثیر را در بهبود ویژگیهای کمی و کیفی میو توتفرنگی داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.