مقاله تأثیر غلظتهای مختلف بنزیلآمینوپورین و نفتالین استیک اسید بر باززایی مستقیم ریزنمونههای چهار بومجور موسیر (Allium hirtifolium) درشرایط درون شیشهای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر غلظتهای مختلف بنزیلآمینوپورین و نفتالین استیک اسید بر باززایی مستقیم ریزنمونههای چهار بومجور موسیر (Allium hirtifolium) درشرایط درون شیشهای دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر غلظتهای مختلف بنزیلآمینوپورین و نفتالین استیک اسید بر باززایی مستقیم ریزنمونههای چهار بومجور موسیر (Allium hirtifolium) درشرایط درون شیشهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر غلظتهای مختلف بنزیلآمینوپورین و نفتالین استیک اسید بر باززایی مستقیم ریزنمونههای چهار بومجور موسیر (Allium hirtifolium) درشرایط درون شیشهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر غلظتهای مختلف بنزیلآمینوپورین و نفتالین استیک اسید بر باززایی مستقیم ریزنمونههای چهار بومجور موسیر (Allium hirtifolium) درشرایط درون شیشهای :
تعداد صفحات :۱۷
در این پژوهش تأثیر ترکیبی از غلظتهای مختلف بنزیلآمینو پورین (۰، ۱، ۵/۱ و ۲ میلیگرم در لیتر) و نفتالین استیک اسید (۰، ۲۵/۰، ۵/۰ و ۱ میلیگرم در لیتر) بر پیازچهزایی مستقیم و غیرمستقیم ریزنمونههای پیاز یعنی سوخ چهار بومجور (اکوتیپ) موسیر (لرستان، زنجان، سنندج و اراک) در محیط کشت MS بررسی شد. نتایج نشان داد که تیمارهای مختلف هورمونی و بومجور، زمان و درصد سوخک (Bulblet)زایی، شمار، طول و وزن سوخکهای باززاییشد موسیر را تحت تأثیر قرار دادند. استفاده از بنزیل آمینو پورین (BAP) و نفتالین استیک اسید (NAA) باعث تسریع در سوخکزایی شد و در تیمار ۵/۱ میلیگرم در لیتر BAP همراه با ۵/۰ میلیگرم در لیتر NAA، بالاترین درصد سوخکزایی مستقیم (۲۶/۸۲%) با میانگین ۱۳/۱۴ عدد بیشترین شمار سوخک به دست آمد. سوخهای بومجور اراک، درصد بالایی از سوخکزایی (۶۱/۶۴%) و شمار بیشتری سوخک باززاییشده از هر ریز نمونه (۳۳/۱۰) را نشان دادند. پینه (کالوس)زایی تنها در تیمار ۲ میلیگرم در لیتر BAP به همراه ۱ میلیگرم در لیتر NAA (05/73 درصد) و تیمار ۱ میلیگرم در لیتر BAP به همراه ۵/۰ میلیگرم در لیتر NAA (67/23 درصد) مشاهده شد. ریشهزایی در محیط کشت بدون هورمون اکسین در زمان کمتری در مقایسه با دیگر تیمارها صورت گرفت و با درصد بالایی از ریشهزایی (۹۲/۷۹%) نیزهمراه بود. بنابر نتایج بهدستآمده کشت سوخهای موسیر منطق اراک در محیط کشت دارای ۵/۱ میلیگرم در لیتر BAP همراه با ۵/۰ میلیگرم در لیتر NAA برای تولید انبوه سوخکهای درون شیشهای موسیر توصیه میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.