مقاله تأثیر محلول‌پاشی آهن و تغذی? خاکی نیترات آمونیوم بر کیفیت پس از برداشت میو? سیب رقم دلبار استیوال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر محلول‌پاشی آهن و تغذی? خاکی نیترات آمونیوم بر کیفیت پس از برداشت میو? سیب رقم دلبار استیوال دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر محلول‌پاشی آهن و تغذی? خاکی نیترات آمونیوم بر کیفیت پس از برداشت میو? سیب رقم دلبار استیوال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر محلول‌پاشی آهن و تغذی? خاکی نیترات آمونیوم بر کیفیت پس از برداشت میو? سیب رقم دلبار استیوال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر محلول‌پاشی آهن و تغذی? خاکی نیترات آمونیوم بر کیفیت پس از برداشت میو? سیب رقم دلبار استیوال :

تعداد صفحات :۲۲

افزون بر شرایط انبار، عامل‌های پیش از برداشت از جمله تغذیه بر کیفیت تازه‌خوری و افزایش ماندگاری میوه دخالت دارد. در این پژوهش، تأثیر محلول‌پاشی آهن (سکوسترین ۱۳۸) در سه سطح (۰، ۵۰ و ۱۰۰ میلی‌گرم در لیتر) و کاربرد خاکی نیتروژن به‌صورت نیترات آمونیوم در سه سطح (۲۰، ۴۰ و ۶۰ میلی‌گرم در لیتر) روی برخی از ویژگی‌های کیفی میو سیب رقم دلباراستیوال در زمان برداشت و در مدت انبارمانی آزمایش شده است. نتایج نشان داد، سطوح مختلف نیتروژن استفاده‌شده منجر به افزایش میزان فنول‌های کل و در سطوح بالا باعث افزایش درصد کاهش وزن میوه­ها طی انبارمانی شد. سطوح آهن به‌کار برده شده نیز منجر به افزایش مواد جامد محلول (TSS)، محتوای فنولی و پاداکسنده (آنتی­اکسیدان)­های کل شد و درصد کاهش وزن در فرآیند انبارمانی را نیز کاهش داد. اثر متقابل تیمارهای آهن و نیتروژن موجب حفظ بیشتر ویتامین ث، افزایش میزان فنول کل، کاهش سفتی بافت میوه شده است. تأثیر انبارمانی بر برخی شاخص­ها مانند سفتی بافت میوه، مواد جامد محلول، ویتامین ث، محتوای فنولی و پاداکسنده­های کل معنی­دار بود و منجر به کاهش کلی کیفیت میوه‌ها شد، اما تغذی مناسب موجب حفظ بهتر کیفیت پس از برداشت میوه‌ها شد. درمجموع، می‌توان غلظت ۱۰۰ میلی‌گرم در لیتر آهن را برای بهبود ویژگی‌های کیفی این رقم مناسب دانست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.