مقاله تأثیر کود دامی و محلولپاشی اسیدهای آمینه بر ویژگیهای رشدی، عملکرد دانه و میزان اسانس گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر کود دامی و محلولپاشی اسیدهای آمینه بر ویژگیهای رشدی، عملکرد دانه و میزان اسانس گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر کود دامی و محلولپاشی اسیدهای آمینه بر ویژگیهای رشدی، عملکرد دانه و میزان اسانس گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کود دامی و محلولپاشی اسیدهای آمینه بر ویژگیهای رشدی، عملکرد دانه و میزان اسانس گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر کود دامی و محلولپاشی اسیدهای آمینه بر ویژگیهای رشدی، عملکرد دانه و میزان اسانس گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L.) :
تعداد صفحات :۱۷
با توجه به اثرگذاریهای سوءکاربرد کودهای شیمیایی در بومنظامهای زراعی، بهکارگیری مدیریتهای پایدار عنصرهای غذایی و منابع غیر شیمیایی، از اولویتهای نظامهای تولید پایدار است. این تحقیق بهمنظور بررسی تأثیر کود دامی و محلولپاشی اسیدآمینه بر ویژگیهای کمی و کیفی گیاه دارویی گشنیز در بهار سال ۱۳۹۲ در اراضی تحقیقاتی شرکت کشاورزی ران واقع در فیروزکوه انجام شد. این آزمایش بهصورت فاکتوریل در قالب طرح پای بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. عامل اول شامل کود دامی در پنج سطح (۰، ۳، ۶، ۹ و ۱۲ تن در هکتار) و عامل دوم محلولپاشی ترکیبی تجاری از چند اسیدآمینه (هیومیفورته) در دو سطح (بدون محلولپاشی و محلولپاشی) بودند. صفات مورد بررسی شامل ارتفاع بوته، قطر ساقه، شاخص سطح برگ، عملکرد زیستتوده (بیوماس)، عملکرد دانه و درصد اسانس بودند. نتایج نشان داد، بیشترین ارتفاع بوته (۸۳/۶۲ سانتیمتر) و عملکرد زیستتوده (۷۱/۹۲۸۱ کیلوگرم در هکتار) با کاربرد ۹ تن در هکتار کود دامی به دست آمد. ولی کاربرد ۱۲ تن کود دامی در هکتار باعث بیشترین شاخص سطح برگ (۴۲/۱)، عملکرد دانه (۸۴/۱۳۹۹ کیلوگرم در هکتار) و درصد اسانس (۵۶/۰ درصد) شد. همچنین محلولپاشی اسیدهای آمینه تأثیر معنیداری بر هم صفات مورد بررسی داشت. نتایج مقایس میانگین نشان داد، بیشترین ارتفاع بوته (۲۷/۶۱ سانتیمتر)، شاخص سطح برگ (۲۸/۱)، عملکرد زیستتوده (۱۵/۷۶۹۳ کیلوگرم در هکتار)، عملکرد دانه (۹۲/۱۱۱۰ کیلوگرم در هکتار) و درصد اسانس (۵۰/۰ درصد) از محلولپاشی اسیدآمینه به دست آمد. نتایج این آزمایش نشان داد، کاربرد کود دامی و محلولپاشی اسیدهای آمینه در تأمین عنصرهای غذایی گیاه دارویی گشنیز در نظامهای تولید پایدار نقش مؤثری دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.