مقاله تأثیر روشهای مختلف فرآوری بر مؤلفههای تجزیهپذیری شکمبهای و قابلت هضم رودهای پروتئین خام و اسیدهای آمین? کنجال? سویا در گاوهای هلشتاین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر روشهای مختلف فرآوری بر مؤلفههای تجزیهپذیری شکمبهای و قابلت هضم رودهای پروتئین خام و اسیدهای آمین? کنجال? سویا در گاوهای هلشتاین دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر روشهای مختلف فرآوری بر مؤلفههای تجزیهپذیری شکمبهای و قابلت هضم رودهای پروتئین خام و اسیدهای آمین? کنجال? سویا در گاوهای هلشتاین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر روشهای مختلف فرآوری بر مؤلفههای تجزیهپذیری شکمبهای و قابلت هضم رودهای پروتئین خام و اسیدهای آمین? کنجال? سویا در گاوهای هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر روشهای مختلف فرآوری بر مؤلفههای تجزیهپذیری شکمبهای و قابلت هضم رودهای پروتئین خام و اسیدهای آمین? کنجال? سویا در گاوهای هلشتاین :
تعداد صفحات :۱۷
بهمنظور تعیین تأثیر روشهای مختلف فرآوری کنجال سویای تولیدی از روغنکشی به روش حلال بر تجزیهپذیری شکمبهای و قابلیت هضم رودهای پروتئین خام و اسیدهای آمینه از سه رأس گاو شیری هلشتاین غیرشیرده دارای کانولای شکمبهای استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل: ۱) کنجال سویای فرآورینشده (شاهد)، ۲) کنجال فرآوریشده با افزودن ۲۵ درصد آب و گرمادهی در دمای ۱۵۰ درج سلسیوس به مدت ۳۰ دقیقه، ۳) کنجال گرما داده شده در دمای ۱۵۰ درج سلسیوس به مدت ۳۰ دقیقه و ۴) کنجال فرآوریشده با افزودن ۳ مول زایلوز به ازای هر مول لیزین و گرما داده شده در دمای ۱۵۰ درج سلسیوس به مدت ۳۰ دقیقه، در زمانهای ۰، ۲، ۴، ۸، ۱۶، ۲۴ و ۴۸ ساعت درون کیسههای نایلونی در شکمبه جاگذاری و نگهداری (انکوباسیون) شدند. فرآوری کنجال سویا، میزان تجزی پروتئین خام را در بخشهای تجزیه با روند سریع، کند و ثابت به ترتیب کاهش، افزایش و کاهش داد (۰۵/0P<). فرآوری بر درصد ناپدید شدن شکمبهای اسیدهای آمینه بهجز ترئونین تأثیر معنیداری داشت (۰۵/۰>P).ناپدید شدن رودهای پروتئین خام تفاوت معنیداری بین تیمارها نشان نداد، اما تفاوتهای معنیداری در میزان ناپدید شدن اسیدهای آمین ضروری بهجز ترئونین بین تیمارهای آزمایشی مشاهده شد (۰۵/۰ P<). فرآوری با زایلوز موجب افزایش زیستفراهمی اسیدآمینه لیزین شد (۰۵/0P<). این نتایج نشان داد، ترکیب اسیدآمینهای پروتئین عبوری کنجال سویا و فرآوردههای آن با پروتئین خوراک اولیه متفاوت است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.