مقاله ارزیابی تحمل به شوری اکوتیپهای یونجه با استفاده از شاخصهای تحمل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی تحمل به شوری اکوتیپهای یونجه با استفاده از شاخصهای تحمل دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تحمل به شوری اکوتیپهای یونجه با استفاده از شاخصهای تحمل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تحمل به شوری اکوتیپهای یونجه با استفاده از شاخصهای تحمل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تحمل به شوری اکوتیپهای یونجه با استفاده از شاخصهای تحمل :
تعداد صفحات :۱۸
تنش شوری یکی از مهم ترین تنشهای غیر زنده است که همه ساله کشت گیاهان زراعی را در مناطق وسیعی از کشور تحت تأثیر قرار میدهد. به منظور بررسی تحمل به شوری اکوتیپهای مختلف یونجه آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۹۳ در گلخانه پردیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران انجام شد. ۲۵ اکوتیپ یونجه در بستر هیدروپونیک (تغذیه با محلول هوگلند) و اعمال سطوح شوری صفر، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی مولار کلرید سدیم همراه با آب آبیاری مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاصل نشان داد برهمکنش شوری و اکوتیپهای مختلف بر وزن خشک اندام هوایی، غلظت سدیم و پتاسیم اندام هوایی و نسبت آنها معنیدار شد. جهت تعیین اکوتیپهای متحمل و حساس از شاخصهای تحمل به تنش استفاده شد که نتایج نشان داد عملکرد در شرایط بدون تنش با شاخصهای MP، TOL و STIو در شرایط تنش با MH و STI و YIدارای هم بستگی مثبت و بالایی میباشد که بر این اساس اکوتیپهای ۵ و ۲۱ بهعنوان متحملترین و ۲۰ و ۸ حساسترین معرفی شدند. نتایج تجزیه بای پلات نشان داد، دو مؤلفه اول و دوم ۱۵/۸۷ درصد از تغییرات کل عملکرد را توجیه کردند. لذا، انتخاب بر اساس مؤلفه اول و دوم به ترتیب موجب گزینش اکوتیپهای متحمل و حساس به شوری شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.