مقاله بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف پساب خروجی از تصفیه‌خان? فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف پساب خروجی از تصفیه‌خان? فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف پساب خروجی از تصفیه‌خان? فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف پساب خروجی از تصفیه‌خان? فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر غلظت‌های مختلف پساب خروجی از تصفیه‌خان? فاضلاب شهری بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون، هورمون کورتیزول، بافت کبد و بافت آبشش ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) :

تعداد صفحات :۲۶

این تحقیق با هدف بررسی کاربرد غلظت‏ های مختلف پساب خروجی از تصفیه‌خان پساب شهری در محیط پرورش و تأثیر آن‌ بر فاکتورهای خونی، هورمون کورتیزول و بافت‏ های کبد و آبشش ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) انجام گردید. برای این تحقیق، پنج تیمار غلظت‏ پساب خروجی از تصفیه‌خانه فاضلاب شهری با غلظت‌های ۰%(شاهد) ۲۵%، ۵۰%، ۷۵% و ۱۰۰% با سه تکرار در نظر گرفته شد و در هر مخزن (۶۰ لیتر) ۸ قطعه ماهی کپور نقره‏ای با میانگین وزنی ۵±120 معرفی شد. طول دوره تحقیق ۲ ماه بود و در طول آزمایش ماهی‏ها روزانه یک‌ بار با پلت تجاری ماهی کپور غذادهی شدند. کمترین تلفات مربوط به تیمار شاهد (۸ درصد) و بیشترین تلفات مربوط به تیمارهای ۷۵% (۲۰ درصد) و ۱۰۰% (۱۶ درصد) پساب بود. بر اساس نتایج، با افزایش غلظت پساب، میزان هورمون کورتیزول نیز به ­طور معنی‏ داری (۰۵/0P≤) افزایش یافت. نتایج آنالیز فاکتورهای بیوشیمیایی خون نشان داد که فاکتورهای گلبول سفید (WBC)، گلبول قرمز (RBC)، هماتوکریت (HCT)، هموگلوبین (Hb) و متوسط حجم گلبولی (MCV) با افزایش درصد غلظت پساب به طور معنی‌داری افزایش یافت. اما بین متوسط هموگلوبین گلبولی (MCH) و غلظت متوسط هموگلوبین داخل خون (MCHC) در تیمارها تفاوت معنی‏ داری مشاهده نشد (۰/۰۵≥P). همچنین نتایج بافت‌شناسی نشان داد که افزایش غلظت پساب باعث بروز ضایعات و واکنش ‏هایی در هر دو بافت کبد و آبشش شد که ناشی از قرارگیری در یک شرایط استرسی و مقابله با آن شرایط بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.